Hakan Sabancı'nın Bitmeyen Aşk Trafiğine Bu Kez de Ünlü Oyuncu Dilara Aksüyek Eklendi!

Cemiyetin ünlü ismi Hakan Sabancı özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim bu kez de güzel oyuncuyla anılıyor. İşte Sabancı’nın yeni çapkınlığının detayları…

29.12.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-15:27)

Cemiyetin tanınmış simalarından iş insanı Hakan Sabancı, kariyer hayatından ziyade sık sık özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü iş insanı Sabancı ve çapkınlık turları İstanbul gecelerini aşarken, son olarak Aygün Aydın olaylarıyla gündeme gelen iş insanı yeni bir isimle anıldı. TV8 kanalında yıllar önce yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması ile ün kazanan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hafızalara kazınan Aygün Aydın, Hakan Sabancı hakkında ortaya attığı bomba iddialar sebebiyle günlerce gündemden düşmemişti. Adı en son Aydın’la anılan genç iş insanı bu kez ünlü bir oyuncuyla anıldı. Oyuncu Dilara Aksüyek ile bir araya geldiği iddia edilen Hakan Sabancı’nın ismi aşk dedikodularına çoktan karıştı. 

ÜNLÜ ÇİFT RESTORANDA YAKALANDI

Geçtiğimiz aylarda Arka Sokaklar’ın unutulmaz oyuncusu Onur Bay ile aşk yaşayan Dilara Aksüyek ayrılık kararı almıştı. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan çiftin ayrılığının ardındaki sebepler de çok merak edilirken, Aksüyek yeni bir aşka yelken açmıştı. İstanbul gecelerinde görüntülenen güzel oyuncunun bu haberlerinin üzerinden çok geçmeden bu kez çapkınlıklarıyla bilinen Hakan Sabancı ile anılması kafaları karıştırdı. Ünlü ismin bir araya geldiği dedikoduları hızla yayılırken, 30 yaşındaki iş insanı Hakan Sabancı ile 34 yaşındaki oyuncu Dilara Aksüyek’in konuya dair ne yanıt vereceği merak konusu. Hakan Sabancı hakkında ortaya bomba iddialar atan ve yaptığı çarpıcı açıklamalarla her defasında hedefine Sabancı’yı koya Aygün Aydın’ın ise çıkan bu aşk haberlerine bir gönderme yapıp yapmayacağı da çok konuşuluyor.

hakan sabancı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal