Dilara Aksüyek Onur Bay Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı: İlk Kez Görüntülendi

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, Arka Sokaklar dizisinde büyüyen oyuncu Onur Bay’dan ayrılıp hızlı gecelerine geri döndü. Aksüyek yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi.

21.02.2021-09:33 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-15:37) Dilara Aksüyek Onur Bay Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı: İlk Kez Görüntülendi

Ekranlara çok yakışan bir oyuncu olan Dilara Aksüyek aşk hayatında dur durak bilmiyor. Ünlü oyuncu son zamanlarda bir dargın bir barışık olduğu Onur Bay’dan bir kez daha ayrıldı. 34 yaşındaki Aksüyek bu kez gönlünü bir iş insanına kaptırdı. Gece el ele dolaşan taze aşıklara ise hiç beklemedikleri anda basın mensupları eşlik etti. İşte güzel oyuncunun yeni aşkı ve beraber çekilmiş ilk fotoğrafları…

DİLARA AKSÜYEK KAMERALARI GÖRÜNCE PANİKLEDİ

Uzun süredir ekranlardaki herhangi bir projede göremediğimiz oyuncu Dilara Aksüyek aşk hayatı ile magazin gündemine düşüyor. Aksüyek bir süre Arka Sokakların en sevilen karakterlerinden biri olan Tekin rolünde yer alan Onur bay ile aşk yaşıyordu. Güzel oyuncu aradığını meslektaşında bulamadı. Dilara Aksüyek oyuncu Bay’dan ayrılır ayrılmaz iş insanı Erkan Şen’e gönlünü kaptırdı. Yeni aşkıyla basın mensuplarına yakalanan başarılı oyuncu kameraları görür görmez panikledi.

Oyuncu meslektaşı Onur Bay’dan ayrıldıktan sonra gecelere hızla dönen Dilara Aksüyek, taze aşkıyla gazetecilere yakalandı. Geçtiğimiz gün Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülenen güzel oyuncu kameraları karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı. Gazetecilere sitem ederek konuşan oyuncu; “Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?” diye çıkış yaptı. Sonrasında basın mensuplarına röportaj veren ikili samimi açıklamalarda bulundu. 

DİLARA

AKSÜYEK DUYGULARINI PAYLAŞTI

Yeni aşkıyla görüntülenen Dilara Aksüyek aşkla ilgili sorulara karşı samimi açıklamalar yaptı. Duygularını dile getiren oyuncu; “Aşk; gelip geçici bir his bence, zamanla sevgiye evirilebiliyorsa daha kalıcı hale gelen, sakinleyen bir his. Sevgi çok daha mühim yani. Ben çocuksu biriyim, sanırım gerçekten de böyle kalacağım. Bu yüzden sadece aşkı değil, bütün duygularımı çok coşkulu yaşıyorum” diyerek gazetecileri şaşırttı.

Dünyada pek çok problem varken aşk acısının abartıldığını dile getiren oyuncu konuya dair; “Dünyada bir sürü hastalık var, ölüm var, açlık var… Doğduğumuz andan itibaren, adaletli olmayan bir dünyada çok daha mühim sorunlarla boğuşarak hayatta kalmaya çalışıyoruz. Mutlu olmaya çalışıyoruz. Bu yönden bakınca aşk acısına tabii ki saygı duymuyorum. Ama saygı duymamam bunu yaşamamam anlamına gelmiyor tabii ki. Ama bunları düşünerek hayata bakmak, beni çok daha pozitif, çok daha güçlü çıkarıyor sorunların içinden” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal