Ünlü Şarkıcı Tuğba Yurt Yaptığı Açıklamalarla Müzik Piyasasını Yeniden Karıştırdı!

Ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, Number1 Türk FM’e bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İddialı söylemleriyle çok konuşulan Yurt, yeni tartışmanın da fitilini ateşledi.

29.12.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-13:53)

Sesi ve şarkılarıyla çıkış yaptığı dönemden bu yana isminden söz ettiren başarılı şarkıcı Tuğba Yurt, geçtiğimiz günlerde yeni şarkısını yayınladı. ‘’Açmayalım’’ şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavurmaya hazırlanan ünlü şarkıcı ise bağlandığı radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2021 yılında sürekli birbirine taş atan şarkıcılar arasına yaptığı açıklamalar ile ismini ekleyen ünlü şarkıcı, yeni tartışmaların da fitilini ateşlemiş oldu. Pop müzik denilince ilk sırada kendisinin olduğunu söyleyen Yurt bu sözleriyle başta Hande Yener olmak üzere birçok meslektaşına da laf attı. İşte Tuğba Yurt’un iddialı açıklamaları ve geçtiğimiz günlerde İrem Derici’nin şarkıcıya yaptığı göndermeler…

MÜZİK PİYASASI İYİCE KARIŞACAK

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı ‘’Açmayalım’’ şarkısını yayınlayan Tuğba Yurt, Number1 Türk FM’de Kadir Çetin’in programına bağlandı. Ünlü şarkıcı klipteki fit görünümüyle ilgili başladığı çarpıcı açıklamalarına, sonrasında da devam etti. Yurt yeni görünümüyle ilgili; ‘’Biz göz önünde olan isimleriz hem kulağa hem de göze hitap etmek için formumuzu korumaya özen gösteriyoruz’’ dedi. Ünlü şarkıcıya Hande Yener’in dile getirdiği pop müzikteki ilk üç isim soruldu. Yener ilk ikiye kendisiyle Edis’i koymuştu. Bu sözler üzerine Tuğba Yurt’a ‘’Sen kaçıncısın?’’ diye soruldu. Yöneltilen soruya karşı bir iddialı cevabı da ünlü şarkıcı verdi. Yurt; ‘’Bu sektörde ikinci, üçüncü hiç görmedim. Herkes sanki birinci. Herkes birinci olmak istiyor. Ben bu tür tartışmalara girmiyorum, güzel şarkılar yapmak ve sahne yapmakla uğraşıyorum. Elbet ben birinciyim, ikinci ve üçüncü kim bilmiyorum’’ diyerek son noktayı koydu.

tuğba yurt

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal