Börü 2039 Kanal mı Değiştiriyor?

Börü 2039 dün sorunlu bir şekilde yayın hayatına başladı. Blu TV'de yayınlanan yapım, görsel efektlerdeki sorun nedeniyle 4 saatten uzun süreli bir rötar yedi. Peki, Börü 2029 nasıl izlenir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

29.12.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-13:33)

Uzun zamandır beklenen Börü 2039 dün gece gecikmeli olarak yayına girdi. Normalde 20:39'da yayınlanması beklenen yapım, teknik arızalar nedeniyle 3 saate yakın geç girdi. Alper Çağlar bu durum hakkında meraklı izleyicileri yaptığı paylaşımlarla bilgilendirdi. Görsel efektlerde sorun olduğu daha sonradan fark edildi. Blu TV genellikle dizilerin bölümlerini tek bir günde paylaşan bir internet televizyon platformudur. Yapılan bu hata sonrası Börü 2039 için yeni bir yol haritasının izlenip izlenmeyeceği şimdiden konuşulmaya başlandı. 

BÖRÜ KANAL DEĞİŞTİRİYOR

Dün oluşan teknik arıza sonrası Blu TV'nin bu işin altından kalkamadığı konuşuluyor. Daha çok düşük bütçeli ve sanat filmi görünümlü diziler çıkartmaya özen gösteren Blu TV'nin ilk büyük bütçeli dizisi olan Börü 2039, yayıncısını değiştirmeyi planlıyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri dizinin sadece 6 bölüm sürmesidir. Dizinin gelir kapısı bu kadar düşükken bir soruna daha yeri bulunmuyor. 

ACUN DEVREDE

Daha önce adı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile de anılan Exxen, bu sefer işi sağlama almayı planlıyor. EDHO, ATV ile parada anlaşamaması sebebiyle dizinin 200. bölümü hazır olsa bile televizyonda yayınlanmayıp yapım ve oyuncu ekibinin maaşlarında belirgin bir zamma gidilmesi talep edildi. ATV yönetiminin bu isteği kabul etmemesi üzerine EDHO yapım ekibi direkt olarak diziyi yayına sürmeyeceğini açıkladı. 


EDHO'dan istediği tepkiyi alamayan Acun Ilıcalı, şimdi Börü 2039 için devreye giriyor. İnternet televizyonculuğunun yükselen yıldızı Exxen'in porfolyosunda böyle bir dizi eksikliği bulunmaktadır. Gelen söylentilere göre Acun Ilıcalı'nın Börü 2039 için büyük bir teklif vermesi bekleniyor.

KONUSU NEDİR?

6 bölüm olarak tasarlanan dizi, gelişen teknoloji ve büyüyen ülkelerin çıkar çatışmaları sonucu Türkiye'yi hedef almalarını konu alıyor. Günümüzün yaklaşık 20 sene sonrasını anlatan Börü 2039'un fragmanında Boğaziçi köprüsünü yıkılmış görüyoruz. Börü 2039 fragmanına "Biz eksiden bir aileydik, mermi yağmurunda güldük, dostlar ölürken ağladık, yan yana gömüldük hepimiz kardeştik, aşık olduk kaybettik gene de sevdik çirkin olsak bile. Sonra salgınlar devrimler ve savaşlar geldi dünyanın çizisi çıktı. Eskiden çeyrek asır önce biz bir aileydik ama artık celladız." sözleri damga vurdu.

BÖRÜ 2039 OYUNCULARI

Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Tuğçe Açıkgöz, Deniz Uğur, Cansel Elçin, Ahmet Pınar ve Emir Benderlioğlu dizinin oyuncuları arasındadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal