Börü 2039 Ne Zaman Çıkacak, Konusu Nedir?

Börü 2039 fragmanı yayınlandı. Yakın gelecekte geçen dizinin konusu ve oyuncu kadrosu göz dolduruyor. Peki, Börü 2039 nereden izlenir? Blu TV'nin diğer dizileri nelerdir?

25.11.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-12:40) Börü 2039 Ne Zaman Çıkacak, Konusu Nedir?

Alper Çağlar Dağ ve Dağ 2 ile asker temalı filmlerde ne kadar maharetli olduğunu gösterdi. Kahramanlık destanlarını iyi kurgulayıp yöneten Alper Çağlar'ın yeni dizisi Börü 2039'un fragmanı çıktı. Daha önce Star TV'de Börü ile televizyon ekranlarına merhaba diyen Çağlar'ın yeni filmi bu sefer internet platformu Blu TV'de yayınlanacak. Peki, Börü 2039 konusu ne? Börü 2039 ne zaman çıkacak?

BÖRÜ 2039 KONUSU NEDİR?

Aksiyon ve savaş sahneleriyle izleyenleri tekrardan kendine çekeceği tahmin edilen Börü, yeni dizisi Börü 2039 ile yakın geleceğe yelken açıyor. 6 bölüm olarak tasarlanan dizi, gelişen teknoloji ve büyüyen ülkelerin çıkar çatışmaları sonucu Türkiye'yi hedef almalarını konu alacak. Günümüzün yaklaşık 20 sene sonrasını anlatan Börü 2039'un fragmanında Boğaziçi köprüsünü yıkılmış görüyoruz. Börü 2039 fragmanına "Biz eksiden bir aileydik, mermi yağmurunda güldük, dostlar ölürken ağladık, yan yana gömüldük hepimiz kardeştik, aşık olduk kaybettik gene de sevdik çirkin olsak bile. Sonra salgınlar devrimler ve savaşlar geldi dünyanın çizisi çıktı. Eskiden çeyrek asır önce biz bir aileydik ama artık celladız." sözleri damga vurdu.


BÖRÜ 2039 NEREDE YAYINLANIYOR?

Bugün fragmanı çıkan dizi 28 Aralık 2021 tarihinde Blu TV'de yayınlanacak. Dizi 6 bölümden oluşacak ve internet üzerinden paylaşılacak.

BLU TV DİZİLERİ

Blu TV internet dizileriyle Netflix'e rekabet getiriyor. Masum, Behzat Ç, Bozkır, Yaşayamayanlar, Bartu Ben, Alef, Sıfır Bir, Yarım Kalan Aşklar Blu TV'nin dizileri arasındadır. Börü 2039 internet televizyonun yeni koleksiyonu olacak.


BÖRÜ 2039 OYUNCULARI

Aralık’ta çıkacak dizi oyuncu kadrosu yayınlandı. Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Tuğçe Açıkgöz, Deniz Uğur, Cansel Elçin, Ahmet Pınar ve Emir Benderlioğlu dizinin oyuncuları arasındadır. 

ALPER ÇAĞLAR KİMDİR?

3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak Ankara’da doğan Alper Çağlar, Robert Koleji’nde okudu. Lise hayatında da birçok öykü, animasyon ve çizgi roman tasarlayan Alper Çağlar, üniversite eğitimini Amerika’da gördü. Dağ ve Dağ 2 filmlerini de yöneten Alper Çağlar Börü 2039’un yönetmen koltuğunda değil, yapımcı rolünde kendini gösterecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal