Genç Oyuncu Cansu Ateş Uyuşturucuyla Yakalandı: Yaptığı Savunma İse Pes Dedirtti

Dün akşam İstanbul Esenler Otogarında polis ekipleri tarafından yapılan rutin kontrolde, bir dönem mankenlik yapan oyuncu Cansu Ateş, uyuşturucu maddeyle yakalandı.

25.11.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-17:22) Genç Oyuncu Cansu Ateş Uyuşturucuyla Yakalandı: Yaptığı Savunma İse Pes Dedirtti

Dün akşam İstanbul Esenler Otogarında polis ekipleri tarafından yapılan rutin kontrolde, bir dönem mankenlik yapan oyuncu Cansu Ateş, uyuşturucu maddeyle yakalandı.

Best Model yarışması ile tanınan ve aynı zamanda oyunculuk yapan Cansu Ateş, dün akşam Esenler otogarı çevresinde yapılan polis kontrolünde uyuşturucu ile yakalandı. Panikleyen ve ne yapazağını bilemeyen genç oyuncu, uyuşturucu maddeyi emniyet kemerine saklamaya çalıştı. 

ESENLER OTOGARINDA UYUŞTURUCU İLE YAKALANAN CANSU ATEŞ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Dün akşam rutin çevirmelerini gerçekleştiren polis ekiplerinin kontrolüne, Best Model yarışması ile ünlenen oyuncu Cansu Ateş takıldı. Yapılan arama sırasında güzel oyuncunun emniyet kemerinden uyuşturucu madde çıktı. Arabadan çıkan paketin uyuşturucu madde olduğu belirlenirken genç kadın, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

ERKEK ARKADAŞIM HAYATINI KAYBETTİ

Arabasından çıkan paketin kendisine ait olduğunu kabul eden Ateş, uyuşturucuyu Etiler'de bir arkadaşından aldığını belirterek, erkek arkadaşının hayatını kaybettiğini, bu yüzden uyuşturucu madde aldığını, sürekli kullanmadığını dile getirdi. 

Cansu Ateş

DAHA ÖNCEDE UYUŞTURUCU İLE YAKALANMIŞ

Daha öncede uyuşturucu ile yakalanan ve hakkında dava açılan Ateş, bir süre denetim altına alınmış. Daha önceki dosyası da göz önünde bulundurulan Cansu Ateş hakkında dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal