Çetin Altay'ın Anne Acısı Yürek Dağladı!

Rol aldığı dizi ve filmlerle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Çetin Altay aldığı acı haberle yıkıldı. Altay aldığı haberi duygu yüklü bir mesajla sosyal medya hesabından duyurdu..

25.11.2021-09:50 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-12:10) Çetin Altay'ın Anne Acısı Yürek Dağladı!

“Of’lu Hocanın Şifresi” filmi ile akıllara kazınan oyuncu Çetin Altay, aldığı haberle sarsıldı. Altay, annesinin vefat ettiği haberini duygu yüklü bir mesajla sosyal medya hesabından paylaştı. Annesini bir daha göremeyeceğinin acısını yaşayan başarılı oyuncu, “meğer o çok darlandığımı zannettiğim tartışmalar ne güzelmiş de kıymetini bilememişim…” sözleriyle takipçilerini duygulandırdı. Çetin Altay’ın paylaşımından sonra başarılı oyuncuya destek ve dua yorumları yağdı.

ÇETİN ALTAY’IN ACI SÖZLERİ

Oyuncu Çetin Altay annesinin vefat haberini Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak altına “Çok üzgünüm annem… Yoksun artık ve bir daha olmayacağını bilmek o kadar acıtıyor ki canımı… Çok başka bir duyguymuş artık bir daha olmayacağına alışmaya çalışmak ve bir daha istesem de tartışamayacağımızı bilmek en çok da bu dokundu bana! Meğer o çok darlandığımı zannettiğim tartışmalar ne güzelmiş de kıymetini bilememişim cehaletimden… Öyleymiş gerçekten şimdi anladım ama çok geç… Seni bilerek hiç üzmedim ama bilmeyerek, istemeyerek üzdüğüm her an için çok özür dilerim. Yattığın yer nur dolsun mekanın cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin… Hayatın en gerçeği olan ölüm bizi şimdilik ayırdı annem ama şimdilik. Seni çok seviyorum. Annem gerçekten çok canım yandı çok” satırlarını yazdı. Annesini kaybettiğini duyuran oyuncu Çetin Altay'a sosyal medya hesabından destek mesajı yağdı. Altay'ın takipçileri ve ünlü camiasından arkadaşları, Altay'ın acısını paylaştı. 

çetin


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal