MasterChef’te Çekim Arası Gizli Aşk İddiası!

TV8’in en sevilen yarışmalarından biri olan ve her yıl binlerce kişinin kazanmak için yarıştığı MasterChef programına aşk iddiaları bomba gibi düştü. Çekimler arasında aşk yaşayan kişilerin olduğu dedikosu sosyal medyada hızla yayıldı.

24.11.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-17:49) MasterChef’te Çekim Arası Gizli Aşk İddiası!

Her gün ekranda sevenleriyle buluşan MasterChef programında bu yıl aşk dedikoduları dönüyor. Yarışmacılar arasında yer alan Sergen Özen ve Dilara Başaran hakkında ortaya atılan aşk yaşıyorlar iddiası gündemi karıştırdı. Sosyal medyada dolaşan haberlere göre iki yarışmacı ekran önünde kavga etse de, ekran arkasında bir birliktelik yaşıyor.

GİZLİ AŞK DEDİKODUSUNU ESKİ YARIŞMACI DESTEKLEDİ

Kıyasıya rekabetle devam eden MasterChef Türkiye yarışmasında ana kadroda olan iki rakip isim Dilara Başaran ve Sergen Özen hakkında sular durulmuyor. Başarılı yarışmacıların özel hayatlarında birlikte olduğu iddiasının sosyal medyada paylaşılması, gönderiye yorumların yağmasına neden oldu. Bir Instagram hesabının paylaştığı haberi, eski yarışmacılardan Tunahan Ak’ın beğenmesi haberin doğrular nitelikte oldu. Tunahan Ak beğendiği gönderiyi daha sonrasında geri çekerek kafaların karışmasına sebep oldu. 

sergen

AŞIKLAR AYNI MEMLEKETLİ ÇIKTI

MasterChef Türkiye yarışmasına başarıyla devam eden Dilara Başaran ve Sergen Özen’in aynı lisede okuduğu öğrenildi. Tekirdağ Turizm Lisesi’nde okuduğu belirtilen ikilinin, aslen Tekirdağ’lı olduğu belirtildi. Yarışma programında Başaran ve Özer’in zaman zaman yaşadığı gergin anlardan sonra, sosyal medyada aşk haberlerinin yayılmasını ise izleyici ve sevenleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Eski MasterChef yarışmacısı Tunahan Ak’ın yayınlanan haberi önce beğenip sonra geri çekmesi ise dikkatleri çekti. 

dilara

SERGEN ÖZEN VE DİLARA BAŞARAN KİMDİR?

27 Temmuz 1996 yılında Tekirdağ'da dünyaya gelen Sergen Özen, Turizm ve Otelcilik Lisesi'nde okudu. Pamukkale Üniversitesi Aşçılık bölümünü bitiren Özen'in, köfteci dükkanı olduğu biliniyor.

1997 yılında İstanbul doğumlu Dilara Başaran'ın ise, Tekirdağ'lı olduğu ve Turizm Otelcilik Lisesi'nde okuduğu biliniyor. Turizm Otel İşletmeciliği'ni bitiren Başaran, yarışmada başarılı bir şekilde ilerliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal