Ünlü Oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın Acı Günü: Babası Hayatını Kaybetti

Ekranların sevilen ismi başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın, babası hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberini alan oyuncu sette fenalaştı.

09.11.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-17:24) Ünlü Oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın Acı Günü: Babası Hayatını Kaybetti

Ekranların sevilen ismi başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın, babası hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberini alan oyuncu sette fenalaştı.

Ekranları kasıp kavuran Karagül dizisi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve şu sıralar Ada Masalı adlı dizide başrol oynayan, güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın, babası hayatını kaybetti. Çekimleri devam eden dizisi için sette olan oyuncu. Ölüm haberini alınca yıkıldı. 

AYÇA ŞAHİN TURAN BABASINI KAYBETTİ

Oynadığı her dizide adından sık sık söz ettiren, hem başarıl hem de güzelliği ile büyüleyen Ayça Ayşin Turan, bir süredir şu anda rol aldığı Ada Masalı dizisi için İzmir’de. Ünlü oyuncu dizi çekimlerine devam ederken, babasının vefat haberini almasıyla yıkıldı. Başarılı oyuncunun haberi alınca sette fenalaştığı iddia edildi. 

Ayça Ayşin Turan'ın babası vefat etti

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 yılında Sinop’ta doğmuştur. Babası Kastamonulu annesi ise aslen Sinoplu'dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde hala eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı'nda da eğitim gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal