Bir Dizi Aşkı Daha Gerçek Oldu! Çiçeği Burnunda Çift Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’dan İlk Paylaşım Geldi

Yeni sezonda yayına başlayan ‘Ada Masalı’ dizisinde partner olan ve iki sevgiliyi canlandıran Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz aşk gerçek oldu. Çift ilişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf ile duyurdu.

08.09.2021-09:40 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-09:40) Bir Dizi Aşkı Daha Gerçek Oldu! Çiçeği Burnunda Çift Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’dan İlk Paylaşım Geldi

Yaz sezonunda yayına giren ‘Ada Masalı’ dizisinde birlikte rol alan ve dizinin hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşkı gerçek oldu. Bir süredir beraber oldukları iddia edilen çiftin, dün yaptıkları paylaşımla aşkları belgelendi. 

ALP NAVRUZ ile AYÇA AYŞİN TURAN’IN DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

Bir süredir beraber başrolü paylaşan son dönemlerin en popüler çiftlerinden Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, birlikte olduklarını belgeleyen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çiftin aşk pozunun altına is hayranlarından beğeni ve yorum yağdı. 


Güzel ve başarılı oyuncu ile Ayça Ayşin Turan, daha öncesinde yaptığı bir röportajda, ‘Alp, disiplinli ve işine çok saygı duyan biri... Bunlar, ona saygı duymamı sağlayan ilk etkenler oldu. Bir de göründüğünden çok daha komik ve eğlenceli’ demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal