Nesrin Cavadzade'nin Elbisesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan isimler arasında yer alıyor ne yapsa olay oluyor! Nesrin Cavadzade bu sefer giydikleri ile gündem oldu elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!

07.09.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-17:41) Nesrin Cavadzade'nin Elbisesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan isimler arasında yer alıyor ne yapsa olay oluyor! Nesrin Cavadzade ile oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan mutlu ilişkilerine devam ediyorlar, hatta geçtiğimiz günlerde Nesrin, anne olmak istediğini söylemişti.Evlenecekleri düşünülen ikilinin müjdeli haber bakalım ne zaman gelecek...

GÖKHAN ALKAN'IN EVLİLİK TEKLİFİNE EVET DEMİŞTİ!

Oyuncu Gökhan Alkan sosyal medya hesabından  sürekli sevgilisini etiketleyip, Nesrin Cavadzade'ye Nesrin  'Alın yazım' mesajı veren Gökhan Alkan, yuva kurmak için harekete geçmişti. Sevgilisi Nesrin Cavadzade'ye aşk dolu bir evlenme teklifinde bulunan, Gökhan Alkan 'Evet' yanıtını almıştı. Nesrin Cavadzade, Son paylaşımı ile dudak uçuklattı giydiği elbiseye, mlyonlar ödeyen Nesrin Cavadzade'nin kırmızı elbisesinin fiyatı herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla, hayranlarıyla iletişim kurmaya devam ediyor. Son olarak kırmızı elbiseli bir fotoğrafını paylaşan Cevadzade'nin kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı.

Güzel oyuncunun elbisesinin fiyatı tam olarak,  18 bin 399 TL 39 yaşındaki ünlü oyuncunun dünyaca ünlü bir markaya ait olan elbisesi daha da konuşulacağa benziyor...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal