Oyuncu İncilay Şahin Hayatını Kaybetti

Başarılı oyuncu İncilay Şahin Hayatını kaybetti. Usta oyuncu hayatına yüzlerce film ve dizi sığdırmıştı. Başarılı oyuncunun ölüm haberini oyuncular sendikası duyurdu.

07.09.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-14:40) Oyuncu İncilay Şahin Hayatını Kaybetti

Başarılı oyuncu İncilay Şahin Hayatını kaybetti. Usta oyuncu hayatına yüzlerce film ve dizi sığdırmıştı.  Başarılı oyuncunun ölüm haberini oyuncular sendikası duyurdu!

Oyuncular Sendikası'nın açılaması: 'Kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız İncilay Şahin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

 Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun' şeklinde not düşüldü.

SANAT DÜNYASI YASTA

Oyuncu İncilay Şahin'in vefatı sanat dünyasını derinden etkiledi.  İncilay Şahin 60 yaşında hayata gözlerini yumdu! Oynadığı filmlerle herkesin gönlüne taht kuran başarılı oyuncu hastalığına yenik düştü.   Kahkası ve yaşam sevgisi ile en sevilen oyunculardan biriydi.

KÜLTÜR BAKANLIĞI YAPTIĞI PAYLAŞIMDA;

Tiyatro sanatçısı İncilay Şahin'i kaybetmiş olmanın üzüntüsü ile merhumenin ailesi, yakınları ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz. Dedi.

OYUNCU ARKADAŞI ŞENAY DÜDEK'İN PAYLAŞIMI;

Ah be İncilay savaşçı,çılgın kadın!Olmadı!O kötü hastalık seni de yendi!Takdir Rabbimin Güzel kalplim!Şimdi sana da “Güle güle,nur içinde yat”demek,ağrıma gidiyor!Hayat!Son olarak 'Döne' karakteriyle 'Yasak Elma'dizisinde rol alan İncilay Şahin,60 yaşında hayata veda etti. Diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

EN SON ROL ALDIĞI DİZİLER:

En son sevilen dizi Yasak Elma da Döne Karakterine hayat veriyordu. İncilay Şahin'in kadrosunda bulunduğu diziler arasında; 'Çiçek Taksi', 'Hayat Bilgisi', 'Adını Feriha Koydum' ve 'Umutsuz Ev Kadınları' gibi çok izlenen yapımlar arasındaydı..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal