Salih Bademci'den Rol Arkadaşı Özge Özpirinçci Hakkında İtiraflar

Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında gösteriliyor. Çeşitli projeler ile adından her daim söz ettiren güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Özel hayatı ile ilgili de herkesi şaşırtmışı.

07.09.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-14:23) Salih Bademci'den Rol Arkadaşı Özge Özpirinçci Hakkında İtiraflar

Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında gösteriliyor. Çeşitli projeler ile adından her daim söz ettiren güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Özel hayatı ile ilgili de herkesi şaşırtmışı. Özge Özpirinçci'nin ilişkisi Burak Yamantürk ile devam ederken oyuncu evlenmeden hamile kalmıştı. Yakın zamanda evlenecekleri konuşulan çift' Özge Özpiriçci bu sefer rol aldığı projedeki sevişme sahnesi ile çok şaşırttı.

Son projesi İlk ve Son adlı filmde rol arkadaşı Salih Bademci ile çift olan Özge Özpirinçci bu sahnesi ile çok konuşulacak!.

3 AYLIK HAMİLE OYUNCU SEVİŞME SAHNESİNDE PARTNERİ İLE ZORLANDI

Projedeki oyuncu arkadaşı Salih Bademci, sevişme sahnesi hakkında ilk kez konuştu. Açıklamaları ise gündem oldu. 

Salih Bademci; Sete geldiğinde Özge 3 aylık hamileydi sahneler zor geçti çünkü dikkat etmemiz gereken bir çok şey vardı dedi. Salih Bademci'nin açıklaması şu şekilde:Kolay değildi. Senaryoyu görüp okuduğumda 'Nasıl yapacağız' dedim. Özge gibi bir partner, benim bu işte en büyük şansımdı. Bütün sahneleri gerçekten bir oyunmuşçasına çektik. Ama Özge de sete üç aylık hamile geldi. Fiziksel olarak dikkat etmemiz gereken şeyler de vardı. Ama o hamilelik bir yandan da uğurdu. Bu benim 'challenge'ım (mücadele) aynı zamanda sanırım."


DİZİDE KENDİMİ BABA GİBİ HİSSETTİM

 " Ayça Bingöl'le oyuna başlamıştık, o dönem hamile kaldı. Eşim İmer'le oyuna başladık, tam o dönemde hamile kaldı. Bu sefer Özge'yle dizi yaparken o hamileydi. Kendimi artık Telli Baba gibi hissediyorum" dedi


FİLM HAKİKATLİ BİR AŞK HİKAYESİ

Yayınlandığı andan itibaren çok sevilen izlenme rekorları kıran dizi hakkında Salih Bademci şöyle devam etti sözlerine:

"Hakikatli bir aşk hikayesi. Sloganı 'İlkleri unutulmaz, sonları kaçınılmazdı', çok güzel. Bu çağda ilişkilerde hepimizin yaşadığı, birbirini zehirlediği, değiştirdiği, dönüştürdüğü şeyleri anlatıyor. Gerçek bir ilişki hikayesi. Aşk ana temaları ama 'Her zaman aşk yetiyor mu?', bunu soruyor. Arızasız bir ilişki devam edemez. Mutlaka ilişkilerde küçük bir zehir olmak zorunda. İlişki o zehirle sürekli mücadele etmeli ki yaşadığını da hissetsin. Bu yüzden o arızaya her zaman muhtacız." dedi...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal