İzzet Yıldızhan'ın Çocuklarına Yaptırdığı Bu İş Şaşırttı

İzzet Yıldızhan, çocuklarına hayat zorluğunu göstermek için otelinde iş verdi. Ancak bu işler çamaşır,bulaşık ve resepsiyon işleri gibi ağır işler. Kimisi bunu çok ağır bulurken kimiside hayat mücadelesi için gerekli olduğunu söyledi.

07.09.2021-09:24 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-13:42) İzzet Yıldızhan'ın Çocuklarına Yaptırdığı Bu İş Şaşırttı

Şarkıcı İzzet Yıldızhan çocuklarının hayat zorluğunu öğrenmesi için öyle bir şey yaptı ki şaşıracaksınız...

İzzet Yıldızhan 9 çocuğundan 3'üne otelinde iş verdi. Oğullarından Mustafa ve Ali çamaşırhanede çalışıyor.

Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor. Çocuklarının yüksek lisans yapana kadar okuması gerektiğini söyleyen İzzet Yıldızhan '' Okullar başladığı an işte çalışmıyorlar. Eğitim beni için her şeyden önce gelir dedi.

Müziğin sevilen ismi İzzet Yıldızhan örnek aile yaşamı ve çocuklarına dair bazen ilginç sözleri ile gündeme geliyor. 9 çocuk babası Yıldızhan, oğullarını her sene olduğu gibi bu sene de farklı iş kollarında çalıştırmaya başladı. İzmir'de bir oteli bulunan sanatçı, çocuklarına otelinin çeşitli yerlerinde çalışmaya başladı üstelik bu işler, çamaşır,bulaşık ve resepsiyon gibi ağır işler... Kimisi çok eleştirdi kimisi de hayat mücadelesini öğrenmesi  için haklı buldu.


İZZET YILDIZHANIN ÇOCUKLARI ÇAMAŞIRHANE VE RESEPSİYONDA ÇALIŞIYORLAR

Yıldızhan'ın oğullarının otelinde  görev alıyor olması çocuklarının yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.


ÇOCUKLARIM İSTEDİĞİ YAŞANTIYI SEÇEBİLİR

Oğullarının hayat zorluğunu mutlaka görmesi gerektiğini söyleyen şarkıcı Yıldızhan, "Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında hep yanıma alıp çalıştırırım. Her zaman şükrediyorum ki bu felsefeyle büyüyen bir evlatlarım var. Yıllar içerisinde bu durumu evlatlarıma aşıladım. 

ONLARI YÜKSEK LİSANS YAPANA KADAR OKUTACAĞIM

Eğitimlerini yüksek lisansa kadar yapmalarının akabinde diler kendi hayallerindeki işi yaparlar, diler onlara bırakacağım şirketin başına geçerler. O günler geldiğinde elindekinin değerini bilen, vatanı milleti için çalışan bir nesil bırakacağım geride... Şimdi tekrardan okulları başladı ve işle olan ilişkileri kesildi. Eğitim benim için her şeyden önce geliyor" şeklinde konuştu..


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal