Deniz Akkaya'nın Reza Zarrab'tan Hamile Kaldı İddiasına Hadiseden Bomba Gibi Yanıt Geldi!

Deniz Akkaya'nın katıldığı magazin programında Hadise için söyledikleri çok konuşulmuştu. Hadise için Reza Zarrab'tan hamile kaldığını ve Ebru Gündeş ile evliliklerinin bu yüzden bittiğini öne sürmüştü. Olay sonrası Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı...

04.09.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-09:49) Deniz Akkaya'nın Reza Zarrab'tan Hamile Kaldı İddiasına Hadiseden Bomba Gibi Yanıt Geldi!

Deniz Akkaya 3 gün önce cezasını çekmek üzere Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan Deniz Akkaya Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürülmüştü.

3 Gün yatıp cezaevinden çıkan Deniz Akkaya, yine skandal sözleri ile herkesi şaşırttı. Dün katıldığı bir programda skandal açıklamalar yapan Deniz Akkaya Hadise' için Reza Zarrab'tan hamile kaldı, Ebru Gündeş'in Evliliği bu yüzden bitti diyerek izleyicileri şok etmişti. 

HADİSE HAMİLE KALDI EBRU GÜNDEŞ REZA ZARRAB'TAN BU YÜZDEN AYRILDI DEMİŞTİ

Deniz Akkaya, Bu sefer Hadise'nin Reza Zarrab'tan hamile kalarak ayrılmalarına sebep olduğunu söyledi.  Katıldığı magazin programında söyledikleri akıllara tekrar cezaevine girecek mi sorusunu getirdi... Deniz Akkaya olay açıklamalarına devam ediyor!.

Deniz Akkaya'nın olaylı sözleri sonrası Hadise' instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile cevap verdi. Deniz Akkaya'nın Ağır ithamlarına şu şekilde yanıt verdi,

HADİSE'DEN OLAYLI YANIT GECİKMEDİ! "BİR APTAL KONUŞTUĞU ZAMAN DİKKATLİCE DİNLEYİN"

Hadise'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Bir aptal, konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir. Çünkü onun ne yapacağını bilmek, ne yapmayacağını bilmek kadar önemlidir." dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Hadise, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" ifadelerini kullanmıştı....

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal