Burcu Esmersoy'dan İlginç İtiraf: 'Eve Gitmek İçin Borç Aldım'

Türkiye'nin en sevilen spikerlerinden olan ve yaptığı paylaşımlar ile adından hep söz ettiren Burcu Esmersoy'un İnstagramda 4 milyon küsür takipçisi bulunuyor! Burcu Esmersoy'un ilginç anısı herkesi şaşırttı...

04.09.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-15:24) Burcu Esmersoy'dan İlginç İtiraf: 'Eve Gitmek İçin Borç Aldım'

Burcu Esmersoy, yaptığı stil ve moda paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor.Kendine has tarzı olan Burcu Esmersoy'un takipçi kitlesi gittikçe artıyor. İlk olarak  Güzellik yarışmasıyla ekranlara adım atan Esmersoy, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Oldukça cömert birisi olduğunu söyleyen Esmersoy anılarıyla da şaşırttı!

Burcu Esmersoy, İlk olarak ekranlara 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasıyla çıktı. Yarışmada Uluslararası Güzel  seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve 'Dostluk Güzeli' tacını aldı. Esmersoy'un ardından sunuculuk ve oyunculuk macerası başladı. Sonrasında spor spikerliğine adım atan Burcu Esmersoy spikerlik sonrası da bir çok projede yer aldı.

RUHUMU BULDUM

Burcu Esmersoy yoluna her geçen gün başarı ile devam etti. Artık çalışma düzenini organize ettiğini söyleyen ünlü sunucu, "Kendime çok güzel bir hayat kurdum. Eskiden 7-24 çalışırdım. Arkadaşlarıma da kendime de vakit ayıramıyordum. Şu anda bulunduğum halden çok mutluyum. Kendi ayaklarımın üzerinde durmaya devam ediyorum. Bununla da gurur duyuyorum" dedi.

SPOR SPİKERLİĞİ DÖNEMİNDE KENDİMİ TANIMIYORDUM

"Spor spikerliğinden geldiğim için eskiden kendimi çok kadınsı bulmuyordum. Daha sonra kendimi tanıyıp bu özelliklerimi ön plana çıkarmaya başladım."

DANSÖZLERE TÜM PARAMI KAPTIRDIM

Cömert biri olmasına değinen Burcu Esmersoy bu konu ile ilgili eğlenceli bir anısını paylaştı. Gittiğim eğlence mekanı çıkışı tüm paramı dansözlere kaptırdığını belirten sunucu Esmersoy,"Benim elim çok açıktır. Paranın hesabını da pek bilmem. Yıllar içinde de bu özelliğim hiç değişmedi. Hatta bununla ilgili komik bir anım da var. Yıllar önce arkadaşlarımla bir düğüne gitmiştik. Orada 3-4 dansöze para takmışım. Sonradan cebimdeki bütün parayı taktığımı fark ettim. Düğün sonunda eve dönebilmek için arkadaşımdan 20 lira taksi parası almıştım." diyerek şaşırttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal