Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu Çifti Ayrıldıklarını Duyurdu!

Sosyal medyada bu yazın en çok konuşulan aşkları arasında yer alan sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ve Ünlü Oyuncu Berk Atan çifti çok sevilmişti, Ancak üzücü bir haberle ayrıldıklarını duyurdular...

04.09.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-11:26)

Sosyal medyada bu yazın en çok konuşulan aşkları arasında yer alan sosyal medya fenomeni ve Ünlü Oyuncu Berk Atan çifti çok sevilmişti, yakıştırılmıştı. Ancak çiftten üzücü bir haber geldi. Birlikte tatil karelerini de paylaşıp güzel bir aşk tatili yapan çift hayranlarını çok şaşırttı.

Gönül Dağı dizisinin yakışıklı oyuncusu aşk hayatında yine aradığı mutluluğu bulamadı...

Berk Atan instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  "Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık" dedi. Selin Yağcıoğlu ise "Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim" ifadelerini kullandı.

SEVGİLİSİNE EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ

TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden olan  Gönül Dağı dizisinde "Taner" karakterini canlandırılan ve çok sevilen Berk Atan, yaz sezonunu oldukça hızlı geçirdi. Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Berk Atan Selin Yağcıoğlu'na evlilik teklifi bile yapmıştı. Çeşme'nin romantik aşıkları herkesin ilgisini çekerken, Selin Yağcıoğlu tektaşını parmağından hiç çıkarmıyordu. Aralarında ne yaşandığı henüz bilinmezken ikiliden üzen haber geldi, ayrıldıklarına dair açıklamayı sosyal medyadan yaptılar.

Selin Yağcıoğlu Instagram hesabından yayınladığı mesajında, "Berk Atan ile ilişkimizi karşılıklı konuşarak bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim." dedi. Berk Atan ise "Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık." mesajını yayınladı.

Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine Instagram üzerinden yolladığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana." mesajını yanlışlıkla paylaşmıştı. Kısa süre sonra mesajı ifşa ettiğini fark eden Yağcıoğlu, paylaşımını kaldırmıştı ancak ekran görüntüsü sosyal medyada hızla yayılmıştı. Bu şekilde aşkları ortaya çıkan çift, yaz sezonunun en çok konuşulan ikilisi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal