Usta Oyuncu Semra Dinçer’in Cenazesine Büyük Saygısızlık: Sanatçı Arkadaşlarından Kimse Katılmadı

Bir süredir kanser tedavisi gören ve dün hayatını kaybeden, Kuzey Güney başta olmak üzere birçok başarılı projede rol alan Semra Dinçer’in cenazesine, sanat camiasından kimse katılmadı.

02.11.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-16:39)

Kuzey Güney, İstanbullu Gelin, Kavak Yelleri gibi birçok başarılı projede yer almış, AHBAP derneği üyelerinden Semra Dinçer, dün öğlen sularında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta oyuncunun vefat haberini ise AHBAP derneği kurucusu ve yakın dostu Haluk Levent, sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

SEMRA DİNÇER’İN CENAZESİNE KİMSE KATILMADI

Kıvanç Tatlıtuğ’un Kuzey karakteri ile hafızalara kazandığı Kuzey Güney dizisinde, kötü kadın Handan karakterine can veren Semra Dinçer, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçının hayatını kaybettiğini yakın dostu Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımla duyurmuştu. Bugün Ankara’da düzenlenen cenaze törenine ise Semra Dinçer’in sanatçı arkadaşlarının katılmaması dikkat çekti. 

SANAT DÜNYASI USTA OYUNCUYU SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKTI

Akciğer kanseri nedeni ile bir süredir tedavi gören Semra Dinçer, dün hayatını kaybetti. Usta oyuncu Ankara, Sincan ilçesine bağlı Osmaniye camiinde öğlen cenaze töreni düzenlendi. Ünlü oyuncu Semra Dinçer’in cenazesine ailesi ve yakın arkadaşları katılırken, birçok başarılı projede yer alan sanatçı arkadaşlarının usta oyuncunun son yolculuğuna katılmaması dikkat çekti. 

Semra Dinçer toprağa verildi

ÜNLÜ OYUNCU MEMLEKETİ ANKARA’DA TOPRAĞA VERİLDİ 

Uzun yıllardır ekranlarda olan ve birçok başarılı projede yer alan Semra Dinçer, dün öğlen saatlerinde 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kansere ne yazık ki yenik düştü. Semra Dinçer için Ankara'nın Sincan ilçesinde Osmaniye Camii'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi. Törende Dinçer'in ailesi, yakınları ve arkadaşları yer aldı.  Cenazeye, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve sanatçı Haluk Levent çelenk gönderirken, sanat dünyasından katılım olmaması dikkat çekti. Dinçer'in cenazesi, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Osmaniye köyü mezarlığında toprağa verildi. 

Semra Dinçer hayatını kaybetti

KUZEY GÜNEY’İN KÖTÜ HANDAN HANIMI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

1965 yılında Ankara doğan Semra Dinçer, birçok dizi ve sinema filminde rol almıştı. 'Kuzey Güney' dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandıran Dinçer, 'Kaybolan Yıllar', 'Martılar ve İstanbul', 'Cinayet Masası', 'Yolun Sonu', 'Geniş Zamanlar', 'Kavak Yelleri', 'İstanbullu Gelin' yapımlarında da yer almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal