Usta Sanatçı Semra Dinçer Kansere Yenildi Hayatını Kaybetti

Birçok başarılı dizide rol alan ünlü oyuncu Semra Dinçer, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Gelen son dakika haberine göre ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği belirtildi.

01.11.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-16:24)

Birçok başarılı dizide rol alan ünlü oyuncu Semra Dinçer, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Gelen son dakika haberine göre ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği belirtildi. 

Sineme ve dizi oyuncusu, Kuzey Güney başta olmak üzere bir çok başarılı yapımda yer alan Semra Dinçer, kanserden hayatını kaybetti. AHBAP derneği üyesi olan Sema Dinçer’i ölümünü ise yakın dostu Haluk Levent duyurdu. 

USTA OYUNCU SEMRA DİNÇER HAYATINI KAYBETTİ

Kavak Yelleri, Kuzey Güney ve İstanbullu Gelin gibi pek çok ünlü dizide rol alan oyuncu Semra Dinçer, 56 yaşında kansere yenik düşerek hayata veda etti. Dinçer'in vefatını ise yakın dostu Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Bir dönem Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel’in rol aldığı Kuzey Güney dizisinde, Tekinoğlu kardeşlerin annesi rolünde yer alan Semra Dinçer, bir süredir kanser tedavisi görüyordur. Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP derneğinde de çalışmaları olan Semra Dinçer’in ölümünü ise sevgili dostu Haluk Levent, duygu dolu bir mesajla paylaştı.  

Semra Dinçer hayatını kaybetti

AKCİĞER KANSERİYLE MÜCADELE EDİYORDU

Kuzey rolü ile akıllara kazınınan Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi rolünde yer alan başarılı oyuncu, 2 yıldır akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Dinçer’ler bir süredir tedavi gördüğü hastaneden hayata gözlerini yumdu. Vefat haberini duyuran Haluk Levent ise oldukça üzgün olduğunu belirterek, ‘Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı :( Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun.’ İfadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal