Haluk Bilginer'in Yeni Dizisi Belli Oldu: Baba Fragmanı Yayınlandı mı, Ne Zaman Başlayacak, Oyuncuları Kim?

Haluk Bilginer'in yeni dizisi en sonunda belli oldu. Bir süredir sessizliğini koruyan Bilginer'in yeni dizisi Baba'nın fragmanı yayınlandı. Diziye yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Peki, Baba'nın konusu ne?

18.12.2021-13:08 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-13:32)

Show TV yeni dizileriyle ekranlarda reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en iyi oyuncularından Haluk Bilginer uzun zaman sonra ekranlara dönüyor. Uzun süredir internet televizyonlarındaki yapımlarda sevenlerinin karşısına çıkan Bilginer, geleneksel TV’ye dönüşünü yapıyor. İlk olarak Bir Gece Ansızın ismiyle sunulan dizinin ismi değişti. Çukur dizisiyle ekranları dolduran yazarlar Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, şimdi yeni diziyle ekranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aziz'den sonra Show TV yeni dizisini tanıttı.

DİZİYE YENİ İSİMLER KATILMAYA DEVAM EDİYOR

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünü paylaştığı dizinin çekimleri hala devam ediyor. Gelen bilgilere göre diziye başka oyuncular da katılmaya devam ediyor. Katılan yeni isimler arasında Hakan Kurtaş katıldı. Daha önce  Deniz Hamzaoğlu'nun diziye katıldığı açıklandı. Hamzaoğlu, Tolga Sarıtaş'ın abisi olarak dizide yer alacak. Dizinin yayın tarihi hala belli değil.

DİZİ İSMİ DEĞİŞTİ

Bir Gece Ansızın ismiyle izleyiciye ilk başta tanıtılan dizinin ismi değişti. Haluk Bilginer’in başrolünde olduğu dizi Baba ismiyle değiştirildi.  

BABA İLK FRAGMAN YAYINLANDI

Ay Yapım’ın yapımcılığını yaptığı Show TV dizisi Baba için ilk fragman en sonunda yayınlandı. Yeni ekran sezonunda izleyicilerin en merakla beklediği dizi olan Baba, çocuk ile baba arasındaki gerilimi konu alacak. Haluk Bilginer’i bir evin içerisinde yanlış başına gördüğümüz fragmanda, müstakil evi dağınık ve harap haldedir. Tek başına oturup kendi başına konuşmaktadır. 

BABA KONUSU

Sosyal medyayı fragmanıyla çalkalayan Baba, konusuyla da insanları kendine aşık etti. Saruhanlı ailesine odaklanan Baba, uçak kazası sonrası değişen hayatlarına odaklanır. Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir hikayenin konusudur. Görselliği, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla birlikte herkes tarafından merakla beklenmektedir. Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş’ın babasını oynayacaktır.

OYUNCU KADROSU

Baba’nın oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş dışında Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş ve Özge Özacar oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturacak.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni ekran sezonuna hazırlanan Show TV, Baba’yı da yeni sezon için planlıyor. Tam olarak ne zaman çıkacağı belli olmayan dizi için Ocak Şubat gibi çıkacağı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal