Yıldız Tilbe’yi Öpmeye Çalışan Hayranı Herkesin Ağzını Açık Bıraktırdı! Ünlü Şarkıcı Ne Yapacağını Şaşırdı

Nişantaşı sokaklarının altını üstüne getiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin başına, hayranı tarafından öyle bir şey geldi ki herkes şaştı kaldı. İşte o görüntüler…

07.01.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-11:14)

Sesi ve şarkılarıyla yediden yetmişe gönüllere taht kurmuş olan usta şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Menajeriyle birlikte alışverişe çıkan başarılı şarkıcı basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyi ihmal etmedi. Ünlü şarkıcıya yöneltilen matematik sorusu Tilbe’nin biraz afallamasına sebep olurken, başarılı şarkıcının o halleri herkesin yüzünde tebessüme neden oldu. Yıldız Tilbe’yi Nişantaşı sokaklarında yakalayan hayranları büyük bir coşku yaşarken, bir kadın hayranının Tilbe’yi ısrarla öpmeye çalışması ünlü şarkıcının neye uğradığını şaşırmasına neden oldu. 

TİLBE MATEMATİK HESAPLAMASIYLA GÜLDÜRDÜ

Yıllardır eskimeyen popülerliği, dokunaklı şarkıları ve sesiyle gönüllere taht kurmuş olan başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün objektiflere yansıdı. Güzel şarkıcı menajeriyle çıktığı alışveriş turunda, poşet dolusu aldığı makyaj malzemesiyle dikkat çekti. Yaptığı poşet dolusu kozmetik alışverişinden sonra konserlerinde giymek için kıyafet de bakan şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son zamanlarda popüler şarkıcıların giydiği pahalı kıyafetler Tilbe’ye sorulunca ünlü şarkıcı; ‘’Sabit bir modacım yok hepsini dolaşıyorum. Uygun bulduğum kıyafetleri alıyorum. Pazardan da olsa alırım’’ diye samimi bir cevap verdi. Muhabirlerin; ‘’Beğenirseniz bir kıyafete 1 milyon TL verir misiniz?’’ sorusuna gülümseten bir cevap veren Tilbe, menajerine dönüp; ‘’1 milyon TL kaç para yapıyor? Çok para değil mi? Eski parayla trilyon mu ediyor. Biz o kadar veriyor muyuz?’’ diyerek güldürdü. Hayranlarının fotoğraf çektirme istediğini kırmayan şarkıcı, bir hayranının kendisini öpmeye kalkışması sonucu neye uğradığını şaşırdı. Yıldız Tilbe kendisini öpmeye kalkan kadın hayranından kaçarak, pandemi nedeniyle böyle bir şey olmayacağını söyledi. 

yıldız tilbe


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal