Konserleri İptal Olan Yıldız Tilbe Koronavirüs Aşısı Olmaya Karar Verdi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı yaptırmayacağını söylemesinin üzerine konserleri iptal edilen Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kovid-19 aşısı yaptıracağını açıkladı.

08.09.2021-10:43 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-11:27) Konserleri İptal Olan Yıldız Tilbe Koronavirüs Aşısı Olmaya Karar Verdi

Tüm dünyanın mücadele verdiği koronavirüs salgınını önelemede en önemli adım şüphesiz ki Kovid-19 aşıları. Sağlık Bakanlığı, salgını önlemek için çalışmalarına devam ederken, geçtiğimiz günlerde aşı yaptırmayanların etkinlik alanlarına girmelerinin sınırlandırılmasının ardından, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe, aşı olmayacağını ve PCR testi yaptırmayacağını belirtmişti. Bunun üzerine Kıbrıs konseri iptal edilen Tilbe, koronavirüs aşısı olacağını açıkladı.

KONSERLERİ İPTAL EDİLEN YILDIZ TİLBE KORONAVİRÜS AŞISI YAPTIRACAĞINI AÇIKLADI

Posta gazetesinde yer alan habere göre; salgınla mücadelede en önemli adım olan koronavirüs aşısı çalışmaları devam ederken, yeni normalleşme kapsamında bazı düzenlemeler yapıldı. Yapılan düzenlemelerde yer alan, aşı karnesi olmayan kişilerin konser ve tiyatro gibi etkinlik alanlarına giremeyeceği ya da PCR testine tabi tutulacağı bilgisi sonrası, Yıldız Tilbe aşıya karşı olduğunu söylemişti. Tilne, ‘Gerekirse konserlerimi de iptal ederim" demişti. Nitekim öyle oldu. Tilbe'nin konseri iptal edildi. Sonrasında Tilbe fikir değiştirdi. Önceki gün ilk doz aşısını oldu. Posta'nın haberine göre; Usta sanatçı Yıldız Tilbe, aşı olmayı reddetmişti. Sosyal medyadan "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum’ şeklinde konuşmuştu. 

Koronavirüs aşı çalışmaları hakkında sık sık açıklamalarda bulunan Tilbe’nin son paylaşımının ardından, Kıbrıs konseri iptal edildi. Organizasyonlar için aşı kartı ve PCR testi uygulamasının zorunlu hale getirilmesinin ardın Tilbe, fikir değiştirerek ilk doz aşısını oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal