Gülşah Saraçoğlu’yla Yasak Aşk Yaşadığı İddiası Şarkıcı Deha Bilimler’e Dünyayı Dar Etti!

Geçtiğimiz günlerde ünlü modacı ile yasak aşk yaşadığı ortaya atılan evli ve üç çocuk babası şarkıcı Deha Bilimler’in tarafında sular durulmuyor. Ünlü şarkıcı basın mensuplarından kaçmak için öyle bir yöntem denedi ki… İşte detaylar…

07.01.2022-09:27 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-11:04)

Sesi ve şarkılarıyla tanınan Deha Bilimler, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan yasak aşk iddialarına, 2.sayfa isimli magazin programına katılarak bir açıklama getirmişti. Evli ve üç çocuk babası olan ünlü şarkıcı katıldığı programda; ‘’Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı... Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah'la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm’’ demişti. Bilimler’den sonra yayına bağlanan Saraçoğlu da bu iddiaların asılsız olduğuna yönelik açıklamalar yapmıştı. Bu olayın üzerinden çok geçmeden Demet Akalın’ın yaptığı bomba açıklama kafaları karıştırmıştı.

ŞARKICI EVDEN KOVULMUŞTU

Ünlü modacı ile şarkıcı arasında çıkan ihanet iddialarına, Demet Akalın’dan gelen açıklama herkesi şaşırtmıştı. Güzel şarkıcı geçtiğimiz yıl Bilimler’in eşini bu konu hakkında uyardığını söyleyerek ortaya atılan iddiaların bir bakıma doğru olduğunu dile getirmişti. Yapılan bu açıklamalardan sonra Deha Bilimler’in eşi, ünlü şarkıcıyı evden kovdu. Magazin Masası isimli programın sunucusu Esin Övet; ‘’Şehir dışındayım ve dün döndüm. Aslı beni evden kovdu. Eve gidemiyorum. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de. Arada harcanıyorum’’ dediği ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı bu olay yaratan iddialar sonrasında yeniden sahneye çıktı. Etiler’de bir mekanda sahneye çıkan Bilimler, konser bitişinde kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Mekanın içinde bir saat bekleyen şarkıcı, ancak mutfak kapısından dışarı çıkabildi. 

deha bilimler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal