Aziz Bu Hafta Neden Yok, Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Aziz 8. bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. O günden beri dizi yayınlanmıyor. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Peki, yeni bölüm neden yayınlanmıyor? 9. bölüm fragmanı geldi mi?

07.01.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-10:26)

Aziz 8. bölümüyle ekranlara Yılbaşı öncesi geldi. O günden bu yana dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Dizinin sevenleri yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Show TV'nin amiral dizilerinden biri haline gelen ve Antakya'nın kurtuluşunu bir ailenin çöküşü üzerinden veren dizi, bu hafta da yayınlanmayacak. İzleyiciler her ne kadar heyecanla beklese de istediklerine kavuşamayacaklar. Aziz 9. bölüm bu hafta da olmayacak.

NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Show TV bir süredir dizilerini yayınlamıyor. Haftanın her cuma günü sürekli olarak yayınlanan tarihi dizi Aziz, son iki haftadır yayınlanmıyor. Sebebiyle yılbaşı tatili ve kanal ile yapım şirketinin yeni enflasyon rakamlarından sonra zamda anlaşmaya çalışması. Bekleyişin kısa süreceği biliniyor.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Antakya'nın kurtuluşunu bir adamın gözünden izlediğimiz, aşk ve vatanseverlik konularını içinde barındıran yapım, haftaya ekranlara gelecek. Aziz 9. bölüm 14 Ocak cuma günü dizi Show TV ekranlarında olacak. 


AZİZ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Aziz'in son bölümünde, Aziz'in hür yaşamak için başlattığı bu güçlü savaş, büyük bir uyanışın Antakya'da ortaya çıkmasına sebep olur. Efnan'ı evinden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre'in kapısına dayanır. Bu hamlesi sonrası Pierre ile yaşadıkları gerilim en üst seviyeye çıkar. Dilruba öğrendiği sırrın yükünü bir türlü taşıyamamaktadır. Adem, vicdanı ve aşkı arasında büyük bir çıkmaza girmiştir. Galip ise Mustafa'yı Maksude'den uzak tutmak ister. Bunun için onu evlatlarıyla sınar. Bu sınama, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının sınanmasına da yol açar. 

AZİZ 9. BÖLÜM FRAGMANI

Aziz'in öğrendiği o büyük sırdan sonra Galip Payidar ile yüzleşir. Fransız askerleri Zülfikar Halı Atölyesi'nde çıkardığı gerilim dikkat çeker. Fransızlar, atölyede asılı olan Atatürk bayrağını kesinlikle kaldırmak istemektedir. Aziz ise bu harekete karşı çıkmaktadır. Halk, Aziz'in gösterdiği direnişe ayak uydurur ve sokakta Atatürk posterleriyle dolaşır. Pierre, bu duruma karşı ne hamle verecektir? Aziz, Efnan'ın parmağına yüzük takar.

AZİZ OYUNCULARI

90 yıl önceki Antakya'da geçen dizinin oyuncu kadrosu parlıyor. İşte tüm oyuncu kadrosu - Murat Yıldırım (Aziz Yadigar) - Damla Sönmez (Dilruba) - Simay Barlas (Efnan) - Ahmet Mümtaz Taylan (Galip Payidar) - Güven Murat Akpınar (Adem Payidar) - Eren Hacısalihoğlu (Kenan) - Ayten Soykök (Handan) - Füsun Demirel (Nigar Payidar) - Meral Çetinkaya (Hatice Ana)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal