Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'nin Yer Aldığı Projeye Can Yaman da Katıldı!

Bir süredir İtalya'da bulunan ve dizi çekimlerine devam eden Can Yaman, Türkiye'de yayın faaliyetlerine başlayacak olan Disney Plus'ın dizilerinde rol alacak. Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'den sonra Can Yaman da projede dahil oldu.

04.01.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-11:38)

Can Yaman bir yılı aşkın süredir İtalya'da bulunuyor. Eylül ayında Come 2 Mare isimli polisiye dizisinin çekimlerine başladı. İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, yakında Sandokan adlı birçok ülke tarafından tekrar tekrar çekilmiş dizinin çalışmalarına başlayacağını duyurdu. Gelen iddialara göre Can Yaman da Türkiye'de yapılmaya başlanan büyük projeye adını yazdırdı. Netflix'in rakibi olmaya gelen Disney Plus, tüm jönleri kadrosuna katmaya meyilli. 

DISNEY PLUS'IN YENİ YÜZÜ CAN YAMAN

Gelen kulis bilgilerine bakılırsa Can Yaman Türkiye'de yayın hayatına yakında başlaması beklenen Disney Plus'ın projelerinde yer alacak. İtalya'da devam eden çekimleriyle hayli yoğun olan oyuncu, bir yandan Disney Plus ile de bir proje için anlaşmaya vardı. Anlaşmalar gizlilik içerisinde yürütülse de proje hakkında detaylar ortaya çıktı. Tam olarak netleşmeyen dizi/filmin yapımcılığını Kerem Çatay'ın başında olduğu Ay Yapım yapacak.

ENGİN AKYÜREK ÇEKİMLERE BAŞLADI

Can Yaman iddiaları tabi ki bir sebebe dayanıyor. Hali hazırda Kaçış dizisi için Gaziantep'te çekimlere devam eden Engin Akyürek, bu dizide İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolü paylaşacak. 8 bölümlük olması beklenen dizi, iki savaş muhabirini konu oluyor. Dizinin çekimleri bitmek üzere ve Mart ayı gibi paylaşılması bekleniyor.


ARAS BULUT İYNEMLİ ATATÜRK'Ü OYNAYACAK

Engin Akyürek ve Can Yaman gibi iki jönü platformuna katan Disney Plus, Aras Bulut İynemli'yi de boş geçmedi. Kesin olan bilgiye göre İynemli Atatürk'ün konu olduğu bir filmde Atatürk'ü canlandıracak. Film temmuz ayında çekimlere başlayacak ve Kasım gibi beyaz perdeye sunulacak.

CAN YAMAN YENİ PROJEYE HAZIRLANIYOR

Ünlü oyuncu İtalya'daki günlerini gezip tozarak harcamıyor. Yer alacağı dizi için binicilik ve dövüş eğitimleri alan oyuncu, bu yıl içerisinde Sandokan dizisinin çekimlerine başlayacak. Şubat 2022'de başlayacak dizi için birçok hazırlığı yapmış durumda. 80'den fazla ülkede yerel çevrimi olan Sandokan'ın yeni çevriminde Can Yaman İngilizce konuşacak. Oyuncu,   “Antrenman, binicilik, dövüş sanatları. sıkı hazırlanıyorum. Güçlü bir evrim içindeyim. Artık biniyorum, kılıcı kullanıyorum, antrenman yapıyorum.” açıklamalarını yaptı. Dizinin ne zaman yayına gireceği henüz belli değil. Disney Plus yapımı ile birlikte Can Yaman'ın takvimi çok kabarık gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal