Ünlü şarkıcı Niran Ünsal Annesinin Üvey Babasını Nasıl Öldürdüğünü İlk Kez Anlattı!

Başarılı şarkıcı Niran Ünsal, katıldığı bir dijital platformda kendisi ve ailesiyle ilgili bilinmeyen acı hikayeleri ilk kez açıkladı. İşte Ünsal’ın o yaşadıkları…

04.01.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-11:22)

İlk çıkış yaptığı 1996 yılından günümüze dek birçok şarkı yapıp seslendiren ünlü şarkıcı Niran Ünsal, iz bırakan şarkıcılardan biri oldu. Yakaladığı çıkış sonrası kısa sürede kariyer basamaklarını başarıyla çıkan ünlü şarkıcı katıldığı youtube programında kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anne ve babasının yaşadığı sorunların çocukluğuna nasıl etki ettiğini ve bu durumdan kendisinin nasıl etkilendiğini anlatan şarkıcı, annesinin yapığı ikinci evlilikte meydana gelen korkunç olayı da ilk kez dile getirdi. Hakkında çıkan yalan haberlere karşı tepkisini ortaya koyan ünlü şarkıcı, Haber Bahane isimli programda samimi itiraflarda bulundu. 

ÜNSAL: İSTİSMARA UĞRAMADIM

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu Haber Bahane programı, her hafta ağırladığı yeni bir konukla youtube kanalında izleyicisiyle buluşuyor. Bu haftanın konuğu ise şarkıcı Niran Ünsal’dı. Kalaycıoğlu’nun sorularına samimiyetle ve açık yüreklilikle yanıt veren Ünsal, anne ve babasıyla ilgili yaşadığı konulara da değindi. Niran Ünsal, annesinin yaptığı ikinci evlilik sonrası üvey babasını kaza kurşunuyla annesinin vurduğunu anlattı. Yıllar önce hakkında çıkan ‘’Üvey babasının istismarına uğradı’’ iddialarını yalanlayan ünlü şarkıcı, bu haberlerin ilk albümü yayınlandığı zaman bir magazincinin yalan yanlış bir şekilde yayınladığını ifade etti. Annesinin silahı temizleyip üvey babasına uzattığı sırada silahın patladığını ve kaza kurşunu sonrasında üvey babasının vefat ettiğini söyledi. Annesinin dokuz ay hapishanede yattığını da dile getiren şarkıcı konuya dair son noktayı da koymuş oldu. 

niran ünsal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal