Medusa Darbesi Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler var?

3 Ocak Kanal D ekranlarında Geçmişi Olmayan Adam yayınlandı. The Bourne üçlemesi bu hafta içerisinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Medusa Darbesi 5 Ocak tarihinde ekranlarda olacak.

04.01.2022-11:00 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-11:00)

Matt Damon'ın başrolünde olduğu Geçmişi Olmayan Adam Üçlemesi, 2000li yılların en çok beğenilen aksiyon serilerinden biri olarak anılıyor. James Bond'un alternatifi olarak anılan üçleme, birçok açıdan James Bond'u geçmiş durumda. Kanal D ekranlarında Geçmişi Olmayan Adam üçlemesi bu hafta yayınlanmaya başladı. İlk film 3 Ocak'ta ekranlara geldi. 5 Ocak'ta serinin ikinci filmi Medusa Darbesi ekranlara gelecek. 

MEDUSA DARBESİ

 Hala bellek kaybının etkisinde olan Bourne, şiddet dolu geçmişini geride bırakarak kız arkadaşı Marie ile huzurlu bir hayat yaşamaya başlamıştır. Fakat planları bir gün kendisine yapılan bir suikast girişimden ucu ucuna kurtulması ile paramparça olur. Şimdi bilinmeyen düşmanı tarafından izlenen Bourne, hem kolay bir hedef olmadığını hem de becerileri, kararlılığı ve çevikliğiyle hafife alınmayacağını kanıtlamak zorundadır.

OYUNCULARI KİMLER?

Matt Damon'ın başrolünde olduğu filmin oyuncu kadrosunda Franka Potente, Joan Allen, Brian Cox, Julia Stiles, Karl Urban ve Marton Csokas bulunuyor. Yönetmenliğini Paul Greengrass'ın yaptığı filmin senaryosunu Tony Gilroy yazdı.


GEÇMİŞİ OLMAYAN ADAM FİLM KONUSU NEDİR?

Filmde bir İtalyan balıkçı teknesi, ölmek üzere bir adamı bularak kurtarır. Genç adam iyileştiğinde, ciddi bir hafıza kaybı geçirdiği anlaşılacaktır. Kim olduğunu ve o hale nasıl düştüğünü hatırlamamaktadır. Kim olduğunu araştırırken de, bazı özel yetenekleri olduğunu fark edecektir.

Genç adamın yakın dövüş ve yabancı dillere inanılmaz yatkınlığı bulunmaktadır. Marie isminde güzel kadının da yardımıyla kendisini öldürmeye çalışan suikastçılardan kaçar ve kimliğini bulmaya çalışır. The Bourne Identity, Robert Ludlum'ın romanından uyarlandı. 

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Doug Liman yaptığı filmin senaristliğini Tony Gilroy ve W. Blake Herron üstlendi. Oyuncu kadrosuyla izleyenleri büyüleyen yapım, Matt Damon, Clive Owen, Brian Cox, Gabriel Mann, Franka Potente, Walton Goggigs'i barındırıyor. 

MATT DAMON FİLMLERİ

Hollywood'un en sevilen aktörlerinden biri olan oyuncu, Yıldızlararası, Er Ryan'ı Kurtarmak, Köstebek, Can Dostum, Marslı, Son Ultimatom, Ocean's 11, Elysium: Yeni Cennet, Asfaltın Kralları, İz Peşinde, Salgın, Dogma, Yetenekli Bay Ripley, Yenilmez, Syriana, Son Düello, Yağmurcu ve Forrester'ı Bulmak filmlerinde oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal