Ünlü Sunucu Müge Anlı Kendisiyle İlgili Korkutan İtirafı Canlı Yayında İlk Kez Açıkladı!

Televizyon ekranlarının sevilen sunucusu Müge Anlı, canlı yayında hayranlarını korkutan bir itirafta bulundu. Ünlü sunucunun itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte o detaylar…

04.01.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-10:20)

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı, yıllardır hız kesmeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Birçok vakanın aydınlanmasını sağlayan, kayıp ve kaybettikleri yakınlarını arayan insanların sesi olan Müge Anlı yıllardır sunucusu olduğu, ‘’Müge Anlı ile Tatlı Sert’’ programını başarıyla sürdürüyor. Ünlü sunucunun bu başarısı, izleyici tarafından da en güvenilir insanlar arasında yer almasını sağladı. Geçtiğimiz yıl yönettiği başarılı program süreciyle, Altın Kelebek’te iki ödül alan sunucu, yaşadığı haklı gururu hem yaptığı konuşmayla hem de sosyal medya aracılığıyla dile getirmişti. Programına hız kesmeden devam eden sunucu, önceki gün yine programa katılan bir kadının problemini çözmeye çalışıyordu. Seyhan Kaya ismindeki bir kadın emekli eşi albay Mustafa Kaya’dan haber alamadığı gerekçesiyle Müge Anlı’ya başvurdu. Yayına her gün kızıyla katılan Kaya, sonunda eşi Mustafa Kaya’ya kavuştu. Yıllar önce görev sırasında patlayan bir bomba nedeniyle işitme duyusunu kaybeden Mustafa Kaya, ünlü sunucuyu duygulandırdı. Bunun üzerine bomba açıklamalarda bulunan Müge Anlı herkesi şaşırttı. 

ANLI: YAKA KARTIMA KADAR HAZIR

Sunucusu olduğu programda duygu dolu anlar yaşayan Müge Anlı, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir konuya değindi. Ne olur ne olmaz diye vasiyetini hazırladığını dile getiren ünlü sunucu; ‘’Gerçekten hayat çok kısa. Mustafa Amca’nın durumu bana çok şey öğretti. İnanıyorum ki sizler de derslerinizi çıkarmışsınızdır. Bana bir şey olursa buradan söylüyorum, kayda geçsin. Ben bakımevine gideceğim. Bana da oğluşum Efe baksın, kız küçük daha. Bunun vasiyetini şimdiden yapmalı. Ben öyleyim, benim mezar yerim de belli. Her şeyim planlı olsun istiyorum. Ölünce dağıtılacak şerbetime kadar hepsinin vasiyetini verdim. Yapmazlarsa günahı onların boynuna. Yaka kartına kadar hepsi hazır’’ dedi. 

müge anlı

ÜNLÜ SUNUCU MEZARINI ALDI

Açıklamalarına devam eden ünlü sunucu, yıllar önce kendi mezarlığını dahi aldığını dile getirerek, koronavirüsten sonra aldığı mezarlıktan duyduğu pişmanlığı dile getirdi. Ünlü sunucu; ‘’Yıllar önce mezar yerlerini ayarladığımda mezarlıklar müdürü Adem Avcı vardı. Dedi ki bana ‘Müge Hanım ben kendime mezar yeri almadım.’ Neden diye sorunca ‘Ben öldükten sonra arkamdan çoluk çocuk ne yapıyorlarsa yapsınlar, hiç umurumda değil. Son vazifelerini yerine getirsinler’ dedi. Sonra korona geldi, aradım Adem Bey’i. ‘Ne kadar haklıymışsınız’ dedim. ‘Hiçbir şeyin planını yapmamak lazımmış. En azından ölümü, ölüm yerini planlamamak lazımmış. Ben hata yaptım’ dedim’’ diyerek vasiyetiyle ilgili açıklamalarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal