Matt Dillon 2020 Venedik Film Festivali Jürisinde Yer Alacak

Bu yıl İtalya'da 77'ncisi düzenlenecek Uluslararası Venedik Film Festivali'nin jürisine ABD’li aktör Matt Dillon dahil oldu.

26.08.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-12:00) Matt Dillon 2020 Venedik Film Festivali Jürisinde Yer Alacak
ABD'li oyuncu, yönetmen ve senarist Matt Dillon 77. Uluslararası Venedik Film Festivali'nin jürisinde yer alacak.

Organizasyondan yapılan açıklamada, daha önce belirlenen jüride yer alan Romen yönetmen Cristi Puiu'nun festivale katılamayacağını bildirmesi üzerine, onun yerine ABD’li aktör Matt Dillon’un jüriye dahil edildiği açıklandı.

Festival yönetimi, Puiu'ya davetlerini kabul edip beklenmedik zorluklara rağmen hassasiyetlerini yerine getirme çabası için teşekkür etti.

Açıklamada, başarılı sinema kariyerinin 30 yılı aşkın süredir devam eden Matt Dillon’ın bugüne kadar farklı alanlarda yeteneklerini sergileyen bir oyuncu olduğu üzerinde duruldu.

Başkanlığını Avustralyalı aktris ve yapımcı Cate Blanchett’in üstlendiği 77. Uluslararası Venedik Film Festivali jürisinde; Matt Dillon'ın yanı sıra Avusturyalı yönetmen ve senarist Veronika Franz, Büyük Britanyalı yönetmen ve senarist Joanna Hogg, İtalyan yazar Nicola Lagioia, Alman yönetmen ve senarist Christian Petzold ile Fransız aktris Ludivine Sagnier yer alacak.

Kapılarını 2 Eylül'de açacak olan 77. Venedik Film Festivali, 12 Eylül'deki ödül töreniyle sona erecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal