30.12.2021-12:54 (Son Güncelleme:07.02.2022-12:46)


1

ENGİN AKYÜREK

ENGİN AKYÜREK

Engin Akyürek, yeni platform ile anlaşan ilk isimlerden oldu. Başarılı oyuncu "Kaçış" adlı dizide yer alacak. Dizinin çekimleri Gaziantep'te başladı.



2

İREM HELVACIOĞLU

İREM HELVACIOĞLU

Uzun süredir bir projede yer almayan İrem Helvacıoğlu da Engin Akyürek ile Kaçış dizisinde partner olacak.



3

YILMAZ ERDOĞAN

YILMAZ ERDOĞAN

Dilberay filminin galasında Organize İşler'in dizisiyle geleceğini duyuran Yılmaz Erdoğan 8 bölümlük dizinin çekimlerine yazın başlayacak. Dizinin Disney Plus'ta olacağı iddia ediliyor.



4

GÜLSE BİRSEL

GÜLSE BİRSEL

İddialara göre Gürse Birsel de yeni platform Disney Plus'a bir yapım hazırlıyor. Dizi hazırlığı yapan oyuncu açıklamasında; "8 bölümlük bir komedi dizisi. Dijital bir platforma. Sitcom değil, yani stüdyoda gülme efektli vs değil, gerçek mekanlarda. Güzel bir oyuncu kadrosu planlanıyor. Yazın çekim olur gibi düşünüyoruz. Ama senaryo yazımı aşamasındayım şu an. Güncel bir hikâye. Başka bir ipucu veremiyorum." dedi.



5

ÇAĞATAY ULUSOY

ÇAĞATAY ULUSOY

Ulusoy'un yeni dizisi Süslü Korkuluk fragmanı TV8'de yayımlanmıştı. Ancak yapım şirketi OGM Pictures’ın ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun Tv8’in patronu Acun Ilıcalı’yla arasındaki anlaşma bozuldu. Bunun üzerine Güvenatam önce televizyon kanalarının ardından dijital platformların kapısını çalmaya başladı. İddialara göre dizi Disney Plus'ta yayımlanacak.



6

ONUR BAY

ONUR BAY

Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız oyuncu Onur Bay da yeni projelere adım atacağını duyurmuştu. Oyuncu, Kaçış'ta yer alan isimlerden.



7

KENAN İMİRZALIOĞLU

KENAN İMİRZALIOĞLU

Kenan İmirzalıoğlu da yeni platformda yer alacak isimlerden. Ünlü oyuncunun tarihi bir dizide yer alacağı konuşuluyor.



8

Disney Plus'ın son bombası Can Yaman oldu. İddialara göre oyuncu Can Yaman da Disney+ ile anlaştı ve yeni bir yapımla seyirci karşısında olacak.



9

ASLI ENVER

ASLI ENVER

Güzel oyuncu Aslı Enver de Disney+ platformunda yeni bir dijital yapımda yer almaya hazırlanıyor.



10

Yargı dizisindeki performansıyla konuşulan Pınar Deniz, Türkiye'de çıkmaya hazırlanan Disney Plus ile anlaşmaya çok yakın.



11

HALİT ERGENÇ

HALİT ERGENÇ

Disney Plus platformunun son bombası Halit Ergenç oldu. İngilitere'ye taşınacakları haberleri ardından iddialarını yalanlayan Ergenç, yeni projesini imzaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr