30.12.2021-12:09 (Son Güncelleme:30.12.2021-12:22)


1

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER – KANAL D

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER – KANAL D

Her hafta ekranlarda izleyicisine müzik şöleni yaşatan Şarkılar Bizi Söyler programı yılbaşında adeta kırmızı halı geçidi yaşatacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu programda müziğin her köşesinden bir sanatçı yer alacak. Programın yılbaşı bölümünde pop müziğin devlerinden Hande Yener, son dönemde çok konuşulan ve beğenilen Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan, arabesk efsanesi Cengiz Kurtoğlu, roman müziğinin kraliçesi Kibariye, Türk müziğinin ustalarından Coşkun Sabah, Karadeniz müziğinin en beğenilen isimlerinden Resul Dindar, perküsyon grubu Harem, Türk halk müziği sanatçısı Özgür Can Çoban, Erik Dalı ile tanınan Ömer Faruk Bostan, Balkan müziğinin ustaları Rumeli Orhan & Kemal, Ankara havalarının usta ismi Ankaralı Coşkun ve olmazsa olmaz oryantal şovuyla Elmira Dans Grubu yer alacak.



2

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL – TV8

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL – TV8

TV8 kanalının yılbaşı klasiği O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı yine ekranlarda olacak. Birbirinden ünlü birçok ismin yer alacağı yılbaşı özel bölümünde yine yıldızlar geçidi yaşanacak. Yayınlanan fragmana göre bu sene O Ses Türkiye programında oyuncu Damla Sönmez, Camdaki Kız’ın başrollerinden Feyyaz Şerifoğlu, Türk voleybolunun efsane isimleri Hande Baladın ve Simge Aköz, oyuncu Sarp Akkaya, Hazar Ergüçlü, efsane futbolcu Sabri Sarıoğlu, komedyen Yasemin Sakallıoğlu ve Almanya’da yer alan o ses yarışmasına katılan ve sesiyle büyüleyen Zeynep Avcı yer alacak.



3

İBO SHOW – STAR TV

İBO SHOW – STAR TV

Sezon arasının ardından ekranlara dönen İbo Show yılbaşı programlarıyla yeni sezonuna başlayacak. Programdan yayınlanan fragmana göre birçok ünlü isim imparatorun yanında ekranlara gelecek. İbo Show yılbaşı programında şarkıcı İrem Derici, Gülben Ergen oyuncu Şafak Sezer, Serdar Ortaç, efsane isim Ümit Besen, Türk halk müziğinin sevilen isimleri Ceylan ve Mahmut Tuncer yer alacak. Ayrıca bu yılbaşı programının sürprizi İdo olacak. İdo, şarkılarıyla babasıyla birlikte yılbaşı programında olacak. İdo hem kendi şarkılarını hem de babasıyla onun şarkılarını seslendirecek. Yılbaşının vazgeçilmezlerinden Oryantal Didem de programda yer alacak.



4

ATA DEMİRER GAZİNOSU – FOX TV

ATA DEMİRER GAZİNOSU – FOX TV

Fox TV bu yılbaşında yeni yıla ekranların sevilen ismi Ata Demirer ile giriyor. Ata Demirer’in müziğe yatkınlığı herkes tarafından biliniyor. Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ile Ata Demirer bir yılbaşı gazinosu düzenleyecek. Zaman zaman da dansçıların yer alacağı program çok eğlenceli geçecek gibi görünüyor. Hep stand – up yaptığı hem şarkılar söylediği gazino programı TV’de ilk kez yayınlanacak.



5

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW – SHOW TV

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW – SHOW TV

Güldür Güldür Show, her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı programıyla ekranlarda olacak. Birbirinden komik skeçlerle ünlü isimleri bir araya getiren yılbaşı özel programında Türk müziğinin efsane ismi Emel Sayın, şarkıcı Buray, roman müziğinin popüler ismi Kobra Murat, ünlü futbolcular Olcay Şahan ve Ümit Karan gibi isimler yer alacak.



6

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YILBAŞI ÖZEL – ATV

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YILBAŞI ÖZEL – ATV

ATV ekranlarının klasiği Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekranlarda olacak. Yılbaşı özel programlarında ünlü isimlerin yarıştığı programa Manga grubunun solisti Ferman Akgül, şarkıcı Serkan Kaya gibi isimler katılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr