06.10.2021-08:49 (Son Güncelleme:12.01.2022-16:14)


1

HBO MAX TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

 HBO MAX TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Ücretli aboneliğe dayanan sistemiyle dijital ekranlarda boy gösteren HBO Max’dan Türkiye’ye güzel haberler var. Yeni hizmet bölgelerini açıklayan HBO Max, bölgeler arasında Türkiye’yi de saydı. Beklenen Türkiye haberi en sonunda geldi. Geçen yıl Mayıs alında Amerika’da yayın hayatına başlayan HBO Max, bu süre zarfında sadece Güney Amerika’ya açılmıştı. WarnerMedia ile güçlerini birleştiren HBO, Türkiye için tarihi verdi.



2

HBO MAX TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELİYOR?

HBO MAX TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELİYOR?

HBO Max, Güney Amerika’dan sonra Avrupa’ya da açılmaya hazırlanıyor. Güney Amerika’dan olumlu dönüşler alınmasıyla birlikte HBO girdiği pazarları ciddi şekilde büyütüyor. Şimdi Avrupa pazarına da giren HBO Max, 26 Ekim’de İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İspanya ve Andorra’ya hizmetini açacağını duyurdu. HBO Max’in o ülkeler için yerli içerik üretip üretmeyeceği henüz belli değil.



3

HBO Max Türkiye’ye 2022 yılında giriş yapacağını duyurdu. Tam tarihi henüz kesin olmasa da 2022 2. çeyreğinde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Yunanistan, Hollanda, İzlanda ve Türkiye için çıkış tarihi hala henüz değilken, Orta Avrupa, Balkanlar ve Portekiz için 2021’in ilk çeyreğinde hizmetlerini başlatacaklarını duyurdular.



4

HBO MAX TÜRKİYE'DEN NASIL İZLENİR, HBO MAX ÜCRETİ NE KADAR?

HBO MAX TÜRKİYE'DEN NASIL İZLENİR, HBO MAX ÜCRETİ NE KADAR?

HBO Max Türkiye’ye geleceği açıklanmasından sonra tüm gözler platformun ücretinin ne kadar olacağının açıklanacağı o ana çevrildi. Norveç’te 10 dolarla sunulacak hizmetin diğer platformlar gibi Türkiye’ye özel ücretlendirme yapacağı tahmin ediliyor. HBO Max şu an Türkiye’den izlenmiyor. İzlenmesi için platformun resmi çıkışını yapmasını bekleyeceğiz.



5

NETFLIX'E YENİ RAKİP GELDİ!

NETFLIX'E YENİ RAKİP GELDİ!

Netflix Türkiye piyasasında girdiğinden beri ortalığı kasıp kavuruyor. Televizyon sektörünü kökten değiştiren Netflix’e sürekli yeni rakipler geliyor. Yerli Blu TV ve Puhu TV’den sonra yabancı piyasadan Amazon Prime Türkiye’ye giriş yapmıştı. Exxen’in de çıkış yapmasıyla birlikte ortalık yangın yerine dönmüştü. Şimdi HBO Max’in giriş yapacağını açıklaması her şeyi daha da kızıştıracağına benziyor.



6

HBO MAX İÇERİKLERİ

HBO MAX İÇERİKLERİ

2022’de Türkiye piyasasına gireceğini açıkladıktan sonra herkes platformda hangi içeriklerin olacağını konuşuyor. HBO Max dizileriyle ünlü. Diziler arasında Game of Thrones, The Wire, Succession, True Detective, Band of Brothers gibi diziler yer alıyor. WarnerMedia ile anlaşması sebebiyle Warner Bros filmerini de bünyesinde bulunduracağı biliniyor. HBO Max’in Türkiye pazarına girmesiyle şimdi gözler Disney+’a çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR