Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Hareket Dahi Edemeyince Soluğu Hastanede Aldı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan kötü haber geldi. Hastane çıkışı kameralara yansıyan şarkıcı sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

07.01.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-09:00)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaptığı dobra açıklamalarla da adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün kameralara yansıdı. Hastane çıkışında görüntülenen Demet Akalın, basın mensuplarını ve hayranlarını korkuttu. Basın mensuplarına sağlık durumu hakkında bilgi veren şarkıcı, neden hastanede bulunduğunu açıkladı.

AKALIN: SAĞA SOLA DÖNEMİYORUM

Konserden konsere koşan başarılı popçu Demet Akalın, önceki gün bir hastanenin çıkışında görüntülendi. Emar görüntüleme merkezinden çıkarken basın mensuplarına yakalanan şarkıcı hem gazetecileri hem de hayranlarını korkuttu. Sabahın erken saatlerinde görüntülenen ünlü şarkıcı rahatsızlandığını ve boynunu hareket ettiremediğini dile getirdi. 49 yaşındaki popçu boynunun tutulduğunu, çektirdiği emar sonucu boyun fıtığının olduğunu öğrendiğini söyledi. Eşofmanlı ve ev haliyle kameralara yansıyan şarkıcı; ‘’Çok çirkinim, bu halde çekmeyin’’ diyerek gazetecilere espri yaptı. sağlık durumu ve boyun fıtığı hakkında bilgi vermeye devam eden ünlü şarkıcı; ‘’Sağa sola dönemiyorum. Boyun fıtığı oldum’’ diyerek hastaneye geliş sebebini açıkladı. Basın mensuplarına verdiği açıklamalardan sonra kendisini bekleyen aracına binen şarkıcı, hastaneden uzaklaştı. 

demet akalın

GÜLŞAH SARAÇOĞLU HAKKINDA KONUŞMADI

Geçtiğimiz günlerde ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Deha Bilimler hakkında çıkan aşk dedikoduları, Demet Akalın’ı kızdırmıştı. Ünlü şarkıcı önceki yıl Bilimler’in eşini uyardığını dile getirerek, herkesin ağzını açık bırakmıştı. Haklarında çıkan yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan modacı ve şarkıcı, yapılan bu açıklamadan sonra sessizliğe bürünmüştü. Saraçoğlu ve Akalın sosyal medya üzerinden birbirini takipten çıkarak tepkisini ortaya koydu. Yasak aşk iddialarıyla ilgili henüz kesin bir kanıtın olmaması, mevcut olay hakkında yapılan açıklamaların da askıda kalmasına neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal