Hakan Ural Koronavirüsü Bitirecek Yöntemi Açıkladı: Bill Gates Tutuklansın

Bir televizyon programında yorumculuk yapan Hakan Ural, yayında Bill Gates hakkında yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti. İşte Hakan Ural’ın o açıklamaları….

06.01.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-12:44) Hakan Ural Koronavirüsü Bitirecek Yöntemi Açıkladı: Bill Gates Tutuklansın

Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Namlı ile birlikte yorumculuk yapan Hakan Ural, sivri açıklamaları ile sık sık gündeme geliyor. Son programda korornavirüs ve Bill Gates hakkında yorum yapan Ural, sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok kullanıcı ‘bu adam ne dediğini bilmiyor’ yorumunda bulundu. İşte Hakan Ural’ın tartışma yaratan o paylaşımı….

ACİL TUTUKLANMALI

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminden düşmeyen Sibel Can’ın eski eşi Hakan Ural, dünyaca ünlü iş insanı Bill Gates hakkında yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve zorlu bir süreç geçiren Ural, hastanede gördüğü tedavi sonrasında sağlığına kavuşmuş ve ekranlara dönmüştü. Sağlık Bakanlığı’nın Omicron varyantının etkisiyle vakaların arttığını paylaşması üzerine, Ural ınstagram hesabından yaptığı paylaşımda "Koronavirüse çözüm önerim: Bill Gates'i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp askeri müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık" dedi.

Hakan Ural: Bill Gates tutuklansın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal