Hakan Ural Sibel Can'la Yaptığı Evliliğin Bedelini Nasıl Ödediğini İlk Kez Açıkladı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, Sibel Can ile olan evliliği hakkında konuştu. Ural yaptığı samimi açıklamalarla sitemini dile getirdi. İşte habere ilişkin o detaylar…

01.01.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-17:45)

''Neler Oluyor Hayatta'' isimli televizyon programının sunucusu olan Hakan Ural, verdiği samimi röportajla geçmişte Sibel Can’la yaptığı evliliği hakkında konuştu. Ünlü şarkıcıyla olan ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Ural, ünlü olmakla ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu. geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve zor zamanlar geçiren Hakan Ural, yeniden Kanal D erkanlarında sunduğu programa dönünce, yeni bir olayın içinde kendisini bulmuştu. Ünlü sunucu, yorumladıkları bir şiddet haberinde sağlıkçılara kötü sözler söyleyerek tüm tepkileri üzerine çekmişti. Yaptığı hatanın farkına varan ve sosyal medyada büyük bir lince uğrayan ünlü sunucu, sonrasında hatasından dönmeye çalışarak kendi kişisel hesabından yaptığı açıklamalar için özür dilemişti. Üzerinden birkaç hafta geçtikten sonra Breaking News Turkey’e röportaj veren Ural, Sibel Can’la olan evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

URAL: ŞÖHRETLE İŞİM HİÇ YOK

Ünlü şarkıcı Sibel Can’la yaptığı evlilik sonrasında yaşadığı şöhret durumuyla zor günler geçirdiğini ve bunun bedelini ödediğini söyleyen Hakan Ural çarpıcı açıklamalarda bulundu. o zamanlar attıkları her adımın olay olduğunu ve peşinde sürekli birilerinin olduğunu söyleyen ünlü sunucu, yaşadığı o günlerden ne kadar mutsuz olduğunu dile getirdi. Hakan Ural sözlerine; "Bir zamanlar ana haberler benimle açılıyordu: 'Sibel Can, Hakan Ural ile Miami'ye gitti!' gibisinden. Her gün her yerde haber oluyorduk. Ben bunun da bedelini ödedim. Fazla şöhret olmak iyi değil. Peki ben neyin peşinde olacağım. Paraya ihtiyacım yok, şöhretle işim hiç yok, tillahını yaşamışım, egomla ilgili bir derdim yok. Benim derdim; yaşadığım tecrübe ve acıları mümkün olduğunca samimi olarak yaptığım yanlışla da, doğruyla da halkımızla istişare eder gibi paylaşmak" diyerek sakladığı duygularını dile getirdi. 

HAKAN URAL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal