48 Yaşındayken Hamile Olduğunu Öğrenen Seray Sever Karnı Burnunda İlk Pozunu Paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever hayranlarını ve dostlarını çok mutlu etmişti. Sever’den şimdi de bebekleriyle ilk pozu geldi.

01.01.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-17:10)

Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, uzun yıllar boyunca ekranlarda yer almış isimlerden yalnızca biri. son yıllarda ekrana gelen Doya Doya Moda adlı yarışmada jüri koltuğunda oturan Sever, uzun süre ekranlardan uzak kalmasının acısını çıkarmıştı. Başarılı bir program süreci geçiren ünlü sunucu, programın final yapmasıyla yeni projeleri değerlendirmek için eve çekilmişti. Bir süredir ekranlarda gözükmeyen Sever’in sakladığı haber ortaya çıkınca, ekranlarda olmamasının nedeni de anlaşılmış oldu. 48 yaşındaki güzel sunucunun anne olacağı haberi sosyal medyada hızla yayıldı. Bunun üzerine açıklama yapma durumunda kalan güzel sunucu, kendi hesabından paylaştığı fotoğrafla da hakkında çıkan haberleri doğruladı. Dört aylık hamile olan Seray Sever müjdeli haberi duyurduktan sonra, dostları ve hayranları binlerce yorum ve mesajla tebrik mesajı gönderdi. 

SEVER: ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI İSTİYORUM 

Güzel sunucu Seray Sever, uzun bir süre aşk yaşadığı Eray Sünbül ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Başarılı sunucunun bu evliliği magazin gündemine bomba gibi düşerken, Sever ile Sünbül arasındaki yaş farkı her daim gündeme gelerek olay oldu. Mutlu birliktelikleri fotoğraflardan ve olaysız geçen günlerden anlaşılan güzel çift, sosyal medyadan duyurdukları bu güzel haberle müjdeyi patlattılar. Dört aylık hamile olduğu öğrenilen 48 yaşındaki Seray Sever, ikizlerinin olacağı haberini duyurdu. Güzel sunucu karnı burnunda pozunu sosyal medyadan ilk kez paylaşarak altına; ‘’Çocuk sahibi olmayı istiyorum. İlk defa bu duyguya sahibim. Çifter çifter kısmetlerin geldiği, sağlıklı, mutlu, bolluk bereket içinde bir 2022 olsun inşallah cümlemize’’ diyerek yeni yıl için iyi temennilerde bulundu. 

seray sever

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal