İnşallah Sektörden Silinirler Demişti: Elçin Sangu Açıklamasında Kavgalı Olduğu Fahriye Evcen’i mi Hedef Aldı?

Ekranların sevilen isimlerinden Elçin Sangu’nun geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘sektörden silinmesini istediğim isimler var’ itirafı sonrası, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sangu’nun açıklaması akıllara Kurt ve Seyit Şura dizisini getirdi.

06.01.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-14:23)

YouTube’de yayınlanan İbrahim Selim’le Bu Gece programına katılan Elçin Sangu’nun, ‘sektörden silinmesini istediğim isimler var’ açıklaması magazin gündemine damga vurmuştu. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında görülen güzel oyuncu İbrahim Selim’in programında söyledikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sangu, sözlerimin arkasındayım diyerek böyle isimlerle çalışmak istemediğini belirtti. 

BİR DAHA ONLARLA ÇALIŞMAM 

Rol aldığı her proje ile adından sıkça söz ettiren, Barış Arduç ile başrolü paylaştığı Kiralık Aşk dizisi ile akıllara kazınan Elçin Sangu, sektörde sorun çıkaran insanların olduğunu ve bu isimlerle çalışmamaya dikkat ettiğini dile getirdi. Daha önce katıldığı bir programda da sektörden isminin silinmesini istediği kişiler olduğunu dile getiren Sangu’nun, son açıklamaları akıllara Kurt ve Seyit Şura dizisinin setinde Fahriye Evcen ile yaptıkları kavgayı getirdi. Magazin kulislerinde dönen dedikodulara göre, Elçin Sangu’nun açıklamalarında Fahriye Evcen’i kastettiği iddia edildi. 

Elçin Sangu Fahriye Evcen kavgası

BU NİYE BÖYLE PARALAR KAZANIYOR

YouTube programında yaptığı açıklamanın devamında bu isim neden bu kadar para kazanıyor anlamıyorum diyen Sangu’nun, beraber aynı dizide rol aldığı Fahriye Evcen’le dizi setinde, Evcen’in kaprisleri yüzünden kavga ettikleri hatta Elçin Sangu’nun bu tartışma sonrasında gözyaşlarına boğulduğu ve diziden ayrılmak istediği iddia edilmişti. Güzel oyuncunun takipçileri, yaşanan bu olaylar sonrasında Elçin Sangu’nun sözlerinin Fahriye Evcen’i işaret ettiğini işaret etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal