Aleyna Tilki'nin Evine Girip Genç Şarkıcıya Korkuyu Yaşatan Saplantılı Hayranın Cezası Belli Oldu!

Aleyna Tilki, evine izinsiz giren hayranından şikayetçi olmuştu. Yakalanan saplantılı hayranının ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar…

31.12.2021-17:33 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-17:33)

Dün akşam verdiği konser sırasında korkunç bir haber alan şarkıcı Aleyna Tilki, neye uğradığını şaşırmıştı. Ünlü şarkıcı evine izinsiz girmeye çalışan saplantılı hayranının yaşattığı korkuyla ilgili; ‘’Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde 'takıntılı hayran' kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur. Kapıma bizzat pusu kurmuştur. En büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı’’ diyerek duygularını dile getirmişti. Bu haberle büyük bir korkuya kapılan şarkıcı daha sonrasında evine girmeye çalışan kişiden şikayetçi olarak cezalandırılmasını istemişti. Aleyna Tilki’nin evine izinsiz girmeye çalışan o kişi yakalanarak ifadesi alındı. 

ŞÜPHELİ TELLERDEN GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranı, ünlü şarkıcının kapısının önünde Tilki’yi görmek için bekledi. Bu haberi alan şarkıcı neye uğradığını şaşırarak sosyal medyadan isyan etti. Başına gelen olayı paylaşan ünlü şarkıcı, hayranının cezalandırılmasını istedi. Muhammed Erkam A. İsimli şahıs yakalanarak ifade vermesi için karakola götürüldü. Şahsın verdiği ifadede ünlü şarkıcının evini internetten öğrendiğini, ve tellerden geçerek şarkıcının evine girdiğini söyledi. Tilki’nin evini bulamayınca komşusunun ziline bastığını fakat kimsenin açmadığını dile getirdi. Ünlü şarkıcının komşusu ise güvenliği arayarak kapısında kendisine şarkıcının evini soran şahıs hakkında tekin birisi değil dediğini duyan hayranın kaçmadığını, güvenlikte Aleyna Tilki’yi beklerken uyuya kaldığını ifade etti. 

aleyna tilki

500 METRE YAKLAŞMAMA ŞARTI KONULDU

Ünlü şarkıcı Tilki’nin evine izinsiz giren ve herkese korku dolu anlar yaşatan şüpheli Muhammed Erkan A., çıkarıldığı suç ceza hakimliği tarafından; ‘’Yurt dışına çıkma yasağı, Aleyna Tilki’nin ikametgahına, iş yerine, bulunduğu yerlere 500 metreden fazla yaklaşmama’’ şartıyla serbest bırakıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal