İki Köpeğin Saldırısına Uğrayan Minik Asiye’ye Yardım Eli Uzatan Demet Akalın İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz günlerde iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan küçük Asiye Ateş’e, Demet Akalın yardım eli uzatmıştı. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar…

31.12.2021-17:03 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-18:03)

Gaziantep’te pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. İki köpeğin ağzından zar zor kurtarılan minik Asiye, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmıştı. Küçük çocuğun başına gelen olaylardan sonra bir darbe de, Asiye’nin babasına geldi. Olay sonrası oturuldukları apartmandan çıkarılan Ateş ailesi, yeni bir travmayı yarattı. Bu olaylardan etkilenen kişilerden biri olan şarkıcı Demet Akalın ise sessiz kalamayarak güzel Asiye ve ailesine yardım eli uzattı. Başarılı şarkıcı bu yardımıyla büyük takdir topladı. Etiler’de yakın arkadaşı Esra Balamir’le görüntülenen güzel şarkıcıya, Gaziantep’teki olay ve uzattığı yardım eli soruldu. Bunun üzerine samimi açıklamalarda bulunan Akalın, Asiye’ye uzattığı yardım eliyle birçok insana örnek oldu. 

AKALIN: UMARIM BU TRAVMAYI ATLATIR

Etiler’de bir alışveriş merkezinde yakın arkadaşıyla görüntülenen Demet Akalın, basın mensuplarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu. Güzel şarkıcı sosyal medyada ve haberlerde hızla yayılan Gaziantep’te meydana gelen korkunç olayın detayları ve Asiye’ye yardım eli uzatması konusu hatırlatıldı. Demet Akalın çıkan haberlerin hemen ardından Ateş ailesine yeni bir ev ve bir yıllık kirasını ödeyeceğini duyurmuştu. Ardından güzel şarkıcının Asiye’nin babasıyla hala görüşüp görüşmediği sorulduğunda ünlü şarkıcı; ‘’ Az önce Asiye'nin babasıyla konuştum. Hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor. Asiye'yi köpeğin ağzından amcalarının kurtardığını öğrendim. Köpeğin sahipleri orada dahi değilmiş. İnsanın kendi evladı gözü önüne geliyor. Elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Umarım bu tramvayı en kısa sürede atlatır’’ diyerek iyi temennilerde bulundu. Ünlü şarkıcının bu tutumu hem sevenleri hem de hayranları arasında büyük takdir topladı. 

demet akalın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal