Apar Topar Ameliyata Alınan Erkan Petekkaya Sağlık Durumuyla İlgili İlk Kez Açıklama Yaptı!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz haftalarda apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyattan çıkan başarılı oyuncu ilk kez görüntülendi.

31.12.2021-16:20 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-16:20)

Ekranların sevilen oyuncusu Erkan Petekkaya, televizyonda yeni seyircisiyle buluşan ‘’Sana Söz’’ dizisiyle geliyordu. Yer aldığı her projede gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla kendine hayran bırakan oyuncu, son projesi Sana Söz’de çekimler sırasındayken rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldıran oyuncunun, geçtiğimiz yıllarda yaşamış olduğu böbrek rahatsızlığı nedeniyle yine ağrı çekiği ortaya çıktı. böbrek taşları sebebiyle zor günler geçiren ünlü oyuncu, taşların büyük olması sebebiyle ameliyat edilmesine karar verildi. Dizinin çekimleri devam ederken başına gelen bu olaydan sonra yine de setlere dönmek isteyen ünlü oyuncu, dönse de istediği performansı alamadı. Sana söz dizisi, seyircisinden beklediği geri dönüşü alamayınca erken final kararı verdi. final bölümüne kadar kendini idare eden Petekkaya, daha sonrasında ameliyata alındı.

PETEKKAYA: STENT TAKILDI

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, yıllardır çektiği böbrek rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiriyordu. Sık sık kendini gösteren ağrılarla uğramak zorunda kalan yakışıklı oyuncu, son dizisindeki rahatsızlanma nedeniyle de hastaneye yatma kararı aldı. Geçtiğimiz gün ameliyata alınan oyuncunun hastaneden ilk görüntüleri geldi. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Petekkaya; ‘’Uzun yıllardır çektiğim böbrek rahatsızlığı sonucu ameliyat oldum. Ameliyatımı Doktor Rasim Güzel gerçekleştirdi. Yumurta kapıya dayanınca mecbur kalıyorsun. Böbrek taşı alındı. Böbreğime stent takıldı’’ diyerek hayranlarının içine su serpti. Paramparça dizisinde rol alırken de aniden rahatsızlanan ve ameliyata alınan ünlü oyuncunun, geçirdiği bu ameliyattan sonra da bir daha böbrek rahatsızlığı yaşamaması temenni ediliyor…

erkan petekkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal