Sahnelerin Tozunu Attıran Ünlü Şarkıcı Ece Seçkin Domuz Gribine Yakalandı!

Pop müziğinin başarılı şarkıcılarından Ece Seçkin kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı yakalandığı rahatsızlıktan sonra hayranlarını korkuttu.

31.12.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-16:43)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran isimlerden biri olan Ece Seçkin, yaptığı şarkılar ve verdiği konserlerle hayranlarını coşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de güzel bir konsere imza atan başarılı şarkıcı Seçkin, konserde giydiği seksi kıyafetlerle magazin gündemine damgasını vurmuştu. İddialı kıyafetleriyle diğer popçular arasındaki kıyasıya rekabete katılan ünlü şarkıcı, sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Şarkılarının ve konserlerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine gelen güzel şarkıcı, uzun bir süredir aşk yaşadığı pilot sevgilisiyle radikal bir karara imza atmıştı. Ünlü şarkıcı ve pilot sevgilisi Çağrı Terlemez evlilik kararı alarak Eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Görkemli düğünle göz kamaştıran bir gelin olan Seçkin, evlendikten sonra da dolu dizgin yaşadığı aşkı paylaşamaya devam etti. Geçtiğimiz günlerde ise güzel şarkıcıdan kötü haber geldi. 

O VİRÜSE YENİDEN YAKALANDI

Koronavirüs salgınıyla geçen iki yılın ardından, bir döneme damgasını vuran ve çıktığı ilk zamanlarda yine ölümlere sebep olan domuz gribi salgını yeniden meydana çıktı. İlk ortaya çıktığı zamanlarda birçok can kaybına neden olan domuz gribi yeniden kendini göstererek, Ece Seçkin’de belirtileri ortaya çıktı. 2022 yılında yeni şarkıları çıkarmak için büyük bir hazırlık içinde olan Seçkin duyurduğu bu haberle çalışmalarının yarıda kaldığını söyledi. Yeni yıl dileklerinde yaşadığı sağlık problemlerini de ele alan ünlü şarkıcı; ‘’Önümüzdeki sene için ilk ve en büyük dileğim herkesin hem fiziksel hem de mental olarak sağlık içinde olması. Başarı ve mutluluk zaten kendiliğinden gelir’’ diyerek sağlığın önemini vurguladı. 

ece seçkin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal