Ece Seçkin Dünyaevine Girdi

Yaklaşık dört yıldır dolu dizgin aşk yaşayan ünlü şarkıcı Ece Seçkin ile pilot nişanlısı Çağrı Terlemez, Beykoz'daki bir mekanda görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

16.09.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-12:34)

Dört yıllık ilişkisini sade bir törenle taçlandıran sevilen şarkıcının, görkemli düğünü gündem konusu oldu.Nikah  şahitliklerini Seçkin'in yakın arkadaşları Danla Biliç ve Derya Uluğ ile birlikte sunucu Esra Erol Özbir,Ozan Doğulu ve Çağrı Terlemez'in yakın arkadaşı  Alper Toyoğlu yaptı . Düğün öncesi mutlu çiftin nikah  davetiyesi de sosyal medyada paylaşıldı. 

2018 YILINDA PİLOT SEVGİLİSİYLE NİŞANLANMIŞTI 

Ece Seçkin ile pilot sevgilisi Çağrı Terlemez, 2018 yılında evlilik yolunda ilk adımını atarak nişanlanmıştı. Seçkin ile pilot sevgilisi Terlemez ,aile yakınları ve dostlarının katıldığı sade bir törenle nişan yüzüklerini takmıştı.


DÜĞÜNE BİRÇOK  ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ 

Pandemi nedeniyle ertelenen düğüne ünlü isimler de katıldı. Ozan Doğulu,Enis Arıkan, Derya Uluğ, Danla Bilic ve Merve Özbey yakın dostlarını en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Düğünün yapıldığı geceden renkli kareler sosyal medyaya yansıdı.Sosyal medyada gündem olan düğünün yapıldığı gecede renkli dakikalar yaşandı. Ünlü şarkıcının coşkulu bir şekilde evet dediği anlara takipçilerinden yorum yağdı. Sosyal medyada gündem yaratan ünlü şarkıcının giydiği gelinlikler büyük ilgi gördü.


GELİNLİKLERİNİ HAYRANLARINA HEDİYE EDECEK 

Daha önce yaptığı açıklamada gelinliklerini hayranlarına hediye edeceğini söyleyen Seçkin,kendi tarzını yansıtan  iki farklı gelinlik giydi. Giydiği gelinlik modelleriyle göz dolduran ünlü şarkıcı sevenlerinden tam not aldı .Sosyal medyada sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı, düğün töreni öncesinde yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine topladı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal