İbrahim Tatlıses Oğlu İdo’nun Düğünü İçin Kesenin Ağzını Açtı!

İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. İmparator düğün için kesenin ağzını açtı.

15.09.2021-17:39 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-17:39) İbrahim Tatlıses Oğlu İdo’nun Düğünü İçin Kesenin Ağzını Açtı!

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo'nun düğününe sayılı günler kaldı. İbrahim Tatlıses oğlu için paraya kıydı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, Ekim ayında dünya evine girecekler. İmparator, oğlu İdo’nun düğünü için hiçbir masraftan kaçınmadı. İmparator'un düğün için harcadığı toplam maliyet ise duyanları şaşkına çevirdi.

İMPARATOR ÇOK HEYECANLI

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin düğünleri İstanbul’da gerçekleşecek. Düğünün heyecanı İbrahim Tatlıses’i de sardı. İmparator oğlunun düğünü için resmen servet harcayacak.

Ekim ayında gerçekleşecek olan düğün, Zincirlikuyu'da yer alan lüks bir otelde olacak. Davetli kişiler düğüne girişleri cep telefonlarına gelecek olan bir mesaj ve barkod uygulamasıyla gerçekleştirecek.

İMPARATOR OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN SERVET DEĞERİNDE HARCAMA YAPACAK

İbrahim Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli'ye gelinlik, oğlu İdo Tatlıses'e de şık bir damatlık hediye etti. İmparator’un hiçbir masraftan kaçınmadığı düğünün toplam maliyetinin ise 1,5 milyon lira tuttuğu öğrenildi. Düğün masraflarının içinde mekanın kirası, süsleme, gelinlik, damatlık, Yasemin Şefkatli'ye alınan düğün hediyesi, takılar, balayı ve konukların ağırlanması da bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal