İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin Düğününe Ünlüler Akın Etti

Ülkemizin en nadide seslerinden İbrahim Tatlıses ve oyuncu Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu Yasemin Şefkatli ile dün gece görkemli bir düğünle evlendi. Merakla beklenen düğüne ünlüler akın etti.

17.03.2021-15:45 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-10:23)

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yılın başlarında oldukça sade bir törenle nişanlanan İdo Tatlıses’le sevgilisi Yasemin Şefkatli, dün gece şaşalı bir törenle dünya evine girdi. İbrahim Tatlıses’i mutlu gününde yalnız bırakmayan sanatçı dostları adeta düğüne akın etti. 

İDO TATLISES VE YASEMİN ŞEFKATLİ’NİN DÜĞÜNÜ ÜNLÜ AKININA UĞRADI

Uzun süredir birlikte olan ve geçtiğimiz yılın başlarında pandemi nedeniyle kendi aralarında sade bir törenle nişanlanan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, dün akşam düzenlenen törenle evlendi. Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise en yakın arkadaşları üstlendi. 

İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli evlendi

TATLISES AİLESİNİN MUTLULUK POZU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bir süredir merakla beklenen düğünden sosyal medyaya sızan fotoğraflar oldukça konuşuldu. Nihak töreni gerçekleşmeden önce İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, öncesi İbrahim Tatlıses, Perihan Savaş, Ayşegül Şarlı ve Sinan Şefkatli yer aldığı aile pozunu verdi. Sosyal medyaya sızan aile fotoğrafı oldukça beğenildi. 

İdo tatlıses'in düğünü

Ünlü çiftin heyecanı gözlerden kaçmazken, Yasemin Şefkatli’nin gelinliği Özgür Masur, damat İdo Tatlıses’in damatlığı ise Faruk Saraç tasarımıydı. Uzun süredir birlikte olan ve pandemi nedeniyle evlilik tarihlerin erteleyen çiftin düğününe 550 kişi davetliydi. Bu isimlerin arasında Demet Akalın-Okan Kurt, Mehmet Ali Erbil, Volkan-Zeynep Sever Demirel, Berkay Şahin-Özlem Katipoğlu çiftlerinin yanı sıra şarkıcı Fatih Ürek, Yılmaz Morgül, Ceylan, Selin Ciğerci, İlayda Akdoğan, Deren Talu, Gamze Erçel, Mina Ceran gibi birbirinden ünlülerde yer aldı. 

İdo tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal