İbrahim Tatlıses'in Yılbaşı Özel Programına Oğlu İdo Tatlıses Damgasını Vurdu!

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, babasının sunucusu olduğu İbo Show’un yeni yıl konuğuydu. Konu hakkında ilk kez konuşan Tatlıses’ten samimi itiraflar geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.12.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-15:29)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses’in oğlu olması nedeniyle de büyük bir üne sahip olan İdo, geçtiğimiz aylarda evlenmişti. Uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Yasemin Şefkatli ile dünya evine girmeye karar veren ünlü şarkıcı, görkemli ve eğlenceli bir düğünle Şefkatli’yle hayatını birleştirmişti. Düğünden önce de sonra da konuşulmaya devam eden çift, takipçilerinin ve magazin gündeminin yakından takipte olduğu isimler arasında yer alıyor. dolu dizgin aşklarını evlilikle bir başka boyuta çıkaran çift, sosyal medyadan da ilişkilerini gözler önünde yaşamaya devam ediyor. Tatlıses’in oğlu olma haricinde bugüne dek başarılı şarkılara ve kliplere imza atmış biri olan İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli, önceki gün bir mekan çıkışında görüntülendi. Vadi İstanbul alışveriş merkezinde gezip sonra da bir mekandan çıkarken görüntülenen çift, basın mensuplarının sorularını hızla yanıtladı. Babası İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show hakkında samimi itiraflarda bulunan İdo, merakla beklenen o haberi duyurdu.

YILBAŞI PROGRAMINDA YILDIZLAR GEÇİTİ YAŞANACAK

Yıllarca sürdüğü İbo Show programıyla unutulmaz anlara şahitlik eden İbrahim Tatlıses, aradan geçen uzun yılların ardından tekrar programına başlamıştı. Yılbaşı Özel programı için birbirinden ünlü isimlerin davet edildiği geceye, oğlu İdo Tatlıses de katıldı. Babasının sunduğu programa şarkıcı olarak çıkan İdo konuyla ilgili; ‘’Hayatımda yakaladığım en güzel şansım olabilir, ben de en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştım, inşallah beğenirsiniz’’ diyerek duygularını ifade etti. İdo’nun konuk olduğu bu bölüm merakla beklenirken, gecede aynı zamanda başka yıldızlar geçidi de yaşanacağı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses’in sunucusu olduğu programda; ‘’Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ümit Besen, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, Şafak Sezer ve oryantal Didem’’ konuk olarak yer alacak. 

ido tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal