Kardeşlerim Dizisinin Oyuncuları Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu İlişkileri Hakkında İlk Kez Konuştu!

Kardeşlerim dizisi ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Celil Nalçakan ve rol arkadaşı Ahu Yağtu, haklarında çıkan aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi. İşte ikilinin yaptığı o açıklama…

31.12.2021-14:12 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-14:34)

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘’Kardeşlerim’’, her hafta seyirciyi yeniden ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başarılı oyuncuları Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu ise yakaladıkları bu çıkışı sürdürüyor. Büyük bir hayran kitlesi olan dizi, ekran başındaki seyircilerini hem güldürürken hem de içerisinde barındırdığı hikâyeyle ağlatıyor. Oyuncu kadrosu ve performansıyla izleyici üzerinde etki yaratan Kardeşlerim dizisinin başarılı oyuncuları Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu, önceki gün kameralara beraber yansıdı. Birbirine yakıştırılan ikili, haklarında çıkan aşk iddialarına ise ilk kez yanıt verdi. 

SADECE ARKADAŞIZ KLİŞESİNE ÜNLÜ OYUNCU DA UYDU

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan ve özel hayatlarında aşk yaşadıkları iddia edilen Ahu Yağtu ile Celil Nalçakan konuyla ilgili son noktayı koydu. Set arasında öğle yemeği için bir restorana oturan ikili, basın mensuplarının kendilerine yönelttiği sorulara cevap verdi. Nalçakan, rol arkadaşı Yağtu ile hakkında çıkan aşk iddialarına; ‘’Hayatımda kimse yok, yalnızım. Bizimki set kardeşliği’’ diyerek şaşırtan bir cevap verdi. Gazetecilerin kameralarına poz veren ikili, tekrar setin yolunu tuttuklarında da soruları yanıtlamaya devam ettiler. Yılbaşında ne yapacakları ve işin yoğunluğu hakkında sorulan sorular üzerine Nalçakan; ‘’Yeni yıl nedeniyle birkaç gün izin yapıp, tekrar işbaşı yapacağız. İnsan sevdiği işi yapınca hiç zor olmuyor. Karakteri oynamak eğlenceli, seviyorlar. Her şey yolunda, olumsuz tepki yok. Onlar evveldenmiş’’ şeklinde yanıtladı. Sonrasında tekrar setin yolunu tutan ikili verdikleri röportajla da çıkan iddiaları yalanlamış oldu. 

celil nalçakan ve ahu yağtu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal