Erkan Petekkaya Hastaneye Kaldırılmıştı, Ünlü Oyuncu Ameliyat İçin Gün Sayıyor

Oyuncu Erkan Petekkaya geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. İşte habere ilişkin detaylar...

07.06.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-17:28) Erkan Petekkaya Hastaneye Kaldırılmıştı, Ünlü Oyuncu Ameliyat İçin Gün Sayıyor

Ekranların sevilen oyuncusu Erkan Petekkaya dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun çektiği şiddetli böbrek ağrılarına bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık dört yıl önce böbrek taşı ameliyatı olarak ağrılarından kurtulmayı hedefleyen Petekkaya tekrar aynı ağrılarla karşı karşıya kaldı. Ünlü oyuncu aniden rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı. 

PETEKKAYA'NIN HASTANEDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Televizyon ekranlarında Star TV’de yayınlanan “Söz Sende” dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’dan son dakika bilgisi bir haber ulaştı. Dün akşam saatlerinde oyuncu Petekkaya’nın böbrek ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bilgisi magazin gündemini sarstı. Ünlü oyuncunun dün akşam saatlerinde şiddetli böbrek ağrılarının baş göstermesi acil müdahaleyi gerektirdi. Petekkaya, Kavacık Medistate Hastanesi’nde tedavi edilmek üzere yatırıldı. Ünlü oyuncunun halen dada tedavisinin devam edildiği yönünde bilgiler yer alıyor. 

PETEKKAYA DÖRT YIL ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya yaklaşık dört yıl önce yine aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. O dönem “Paramparça” dizisinde başrol oyuncu olan Erkan Petekkaya’nın şiddetli ağrılarının nedeni böbrek taşı çıkmıştı. Daha önce de böbrek taşı tedavisi gören ünlü oyuncunun ağrıları katlanılamaz boyuta gelince, Petekkaya hastaneye yatmaktan başka çare bulamamıştı. Taşlarının büyük olması ünlü oyuncuya ameliyattan başka çare bırakmamıştı. Çekimler sırasında rahatızlanan oyuncu acilen ameliyata alındıktan sonra sağlığına kavuşmuştu. Şimdi de "Söz Sende" dizisinin başrolünde olan ünlü oyuncunun yinelenen ağrılarına ne yapacağı konusunda bir bilgi ise henüz yer almıyor. 

PETEKKAYA’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu hakkında bilgi geldi. Ünlü oyuncu bir süre hastanede yattıktan sonra üzücü haberi hayranlarına duyurdu. Petekkaya; “Böbreklerimde sorun vardı, yaklaşık olarak 3-4 gün hastanede tedavi gördüm” sözleriyle son durumunu anlattı. Ünlü oyuncu sürekli böbrek rahatsızlığı yaşadığından dolayı geçtiğimiz yıllarda ameliyat olmuştu. Şimdilerde ünlü oyuncu yine ameliyat için hazırlanıyor. Erkan Petekkaya sözlerine; “Küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor. Fakat dizi çekimleri yoğun. O yüzden bu operasyonu şimdilik erteledim” dedi. Ünlü oyuncunun ilerleyen günlerde sağlık durumunun ciddiyetinin ne olacağı ise hayranlarını üzen konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal