Gizem Karaca'dan Hayranlarını Sevindirecek Haber!

Eşi Kemal Ekmekçi ile birlikte İzmir'e yerleşen güzel oyuncu Gizem Karaca hakkında merak edilenleri cevapladı.

07.06.2021-15:00 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-15:00)

Ünlü oyuncu Gizem Karaca 4 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Kemal Ekmekçi ile Alaçatı'da tatil yapıyor. En son oynadığı Baraj dizisiyle gündeme gelen güzel oyuncu evliliği hakkındaki sorulara yanıt verdi. Bebekle alakalı sorulan sorulara 'İkimiz de istiyoruz ama şu an değil' diyerek yanıtladı. 2017 yılında Kemal Ekmekçi'yle dünya evine girdi. Tatil sezonunu eşiyle birlikte Alaçatı'da açan ünü oyuncu, yaz aylarının ve sıcak havanın keyfini çıkarıyor. Karaca'nın bebek açıklaması ise dikkat çekti. Eşi Kemal Ekmekçi ile İzmir'de mekan açtıklarını ve daha sonrasında İzmir'e yerleştiklerini söyledi. 

'ÇOK ÖZLEMİŞİM'

Dizi çekimlerinden olayı İstanbul'da olduğunu söyleyen güzel oyuncu 'Dizi için İstanbul'daydım, yeni döndüm. Çok özlemişim buraları' şeklinde açıklama yaptı.

'BEBEK İSTİYORUZ'

Karaca, hayranlarının merakla beklediği bebek sorularını da yanıtladı, 'İkimizde istiyoruz ama şu an değil' diyerek hayranlarına yakında güzel bir haber verebileceğinin sinyalini verdi. 

'BRONZLAŞAMIYORUM' 

Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde çekildiği fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaşan Gizem Karaca beş saat boyunca güneşlendi. Güzel oyuncu bronzlaşamamaktan muzdarip olduğunu yazdı. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından üç kareyi şu notla paylaştı: 'Selam, ben beş saat güneşin altında durup sadece çillenen, sıcaktan dudakları çatlayan ve asla bronzlaşamayan biriyim.' 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten sonra yıldızı parlayan güzel oyuncunun ilk başrolü ise 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinde oynadığı 'Muazzez'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal