Deniz Uğur ve Erdinç Gülener Evlendi!

47 yaşındaki Deniz Uğur , ilk evliliğini 19 yaşında yapmıştı. Şimdi ise oyuncu arkadaşı Erdinç Gülener ile 4. evliliğini yapıyor!

07.06.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-10:20)

Aşktan yana yüzü gülmeyen ünlü oyuncu Deniz Uğur yeniden evlendi. İlk evliliğini 19 yaşında yapan 47 yaşındaki Uğur 4. evliliğini yaptı. Oyuncu arkadaşı Erdinç Gülener ile dün dünya evine giren ünlü oyuncu, bu mutluluklarını en yakınlarından bile sakladılar. Gülener konuyla ilgili 'Evet doğru ama çok az kişi biliyor nasıl öğrendiniz. Deniz Hanım nikah için sağlık raporu aldı ama ben almadım' ifadelerini kullanmıştı. Deniz Uğur ise 'Evet doğru, nikah tarihini Erdinç bey ile birlikte açıklarız.' açıklamalarını yaptı. 

AYNI DİZİDE OYNUYORLARDI!

2017 yılında Bir Deli Rüzgar dizisinde evli bir çifti oynayan Deniz Uğur ve Erdinç Gülener, Gökçeada'da nikah masasına oturdu. Uğur, nikahından mutlu anları da sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.


SADE BİR TÖREN İLE EVLENDİLER!

Deniz Uğur, dün Çanakkale'ye bağlı Gökçeada'da düzenlenen sade bir tören ile Erdinç Gülener'le evlendi. Gösterişten uzak bir nikah yapmak isteyen çift, gelinlik ve damatlık yerine daha sade kıyafetler tercih etti. Deniz Uğur, sade beyaz bir elbisenin altına beyaz spor ayakkabıları ile bir kombin oluştururken, Erdinç Gülener ise mavi bir gömlek altına beyaz pantolon ile bir kombin oluşturmayı tercih etti.

'KONUŞMADAN ANLAŞIYORUZ'

Deniz Uğur ile Erdinç Gülener 4 sene önce 'Bir Deli Sevda' dizisinde karı-koca rolünü oynamışlardı. Dizinin yayınlandığı sırada verdikleri röportajda Gülener: 'Mesela biz Deniz'le karı-koca oynuyoruz ve ben çok rahat ediyorum. Deniz'in ne yapacağını gözünden anlıyorum. Konuşmadan anlaşabiliyoruz. Sevda, aşk her zaman var. İlişkilerde biraz yıpranmış olabiliriz ama hala delice sevdalar var ve bir yerlerde yaşanıyor, biliyorum." derken Deniz Uğur ise, "Sevdanın her türü delicedir. Aşk dediğimiz şey çok mantıklı bir şey değil. Seçerek, ölçüp biçerek düşünerek karar veremezsin o duyguya. Zaman içinde tecrübe kazandıkça belki bu duyguyu dizginlemeyi öğreniyoruz. Daha mantıklı seçimler yapabiliyoruz. Ama bu da bir tercih.' ifadelerini kullanmıştı.

DENİZ UĞUR'UN 4. EVLİLİĞİ

İlk evliliğini 19 yaşında 1992 yılında, gazeteci Şirzat Bilallar ile yapan Uğur'un evliliği 22 yaşında bitti.1996 yılında tiyatrocu İsmail Hakkı Sunat ile evlendi. Bu evliliğinden Engin Deniz Sunat adında bir oğlu bulunuyor. Eşi 14 Temmuz 2004 yılında gürültü yüzünden çıkan tartışmada vurularak öldürüldü.2007 yılında evlendiği Reha Muhtar ile olan evliliğinden Mina Deniz ve Poyraz Deniz adına ikiz bebekleri var.

HEM OYUNCU HEM KÖŞE YAZARI 

Deniz Uğur oyunculuğun yanı sıra, köşe yazarlığı, şarkı sözü, senaryo ve roman yazarlığı da yapmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal