Son Dakika: Seren Serengil'den Hayranlarını Üzen Haber! Acil Ameliyata Alındı Sağlık Durumu Nasıl?

Seren Serengil'in sosyal medya hesabından yayınlanan mesaja göre, ünlü sunucu rahatsızlanarak acil ameliyata alındı.

07.06.2021-13:37 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-18:26)

Magazin gündemine fotoğraflarına yaptığı oynamalar ile sürekli olarak bomba gibi düşne ünlü sunucu Seren Serengil'den kötü bir haber geldi. Uzun zamandır sağlık sorunları ile boğuşan ünlü sunucu Serengil, bu sefer güldürmedi. Serengil'in sosyal medya hesabından yayınlanan mesaja göre, ünlü sunucu hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı.  Sevgilisini bir dakika olsun yalnız bırakmayan sevgilisi ise, sevenlerinden dua istedi. Ünlü sunucunun, şuan sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme mevcut değil.

HASTANEYE KALDIRILDI!

Son olarak, bugün sabah 05.30'da artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırılan Seren Serengil'in acil ameliyata alındığı öğrenildi. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

'Serom az sonra maalesef ameliyata alınıyor. Sabah 5:30 aniden gelişen ve artan ağrılar sonucu hastaneye geldik. Yapılan kontrollerden sonra geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacaktır. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacaktır. Dualarınızla bugünleri atlatacak.'

YEMEK YİYEMİYOR!

Bir süredir Dumping sendromuyla savaşan ve sağlık durumunu düzeltmeye çalışan Serengil sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: 'Günde 10-15 ilaç içiyorum ama vücutta kalmıyor. O yüzden serum da alıyorum. Bunları kendi kafasızlığımdan yaptım, kabul ediyorum. Yemek yediğim anda midem bulanıyor. Yemek bağırsağa gidiyor. Şekerim düşüyor, beynime oksijen gitmiyor' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal